Menu

Sponsorinformatie

Golfclub De Hoge Kleij heeft een aantal zeer gerenommeerde sponsors, waarvan u onderaan de pagina de namen en logo’s ziet.

NIEUW per 01.01.2018

Vanaf 2018 hebben we onze sponsorpakketten uitgebreid, om zo ook interessant te zijn voor de ZZP+ en kleine MKB bedrijven. De bestaande sponsoren heten nu Albatros sponsoren, de nieuwe pakketten zijn Birdie of Eagle sponsoren.

Sponsormogelijkheden per 01.01.2018

 

Wat bieden we onze sponsors?

Het sponsorpakket van De Hoge Kleij bestaat uit verschillende onderdelen. Denk hierbij aan een persoonlijk lidmaatschap, een kalender met golfactiviteiten, deelname aan de business club wedstrijden, greenfee kaarten voor het spelen met relaties, de jaarlijkse sponsorjaardag (18 holes shotgun), vermelding van logo op diverse uitingen en de mogelijkheid om een eigen sponsordag te organiseren.

De sponsorcommissie van De Hoge Kleij is als het ware uw ‘accountmanager’ binnen de club. De sponsorcommissie onderhoudt het contact tussen de sponsors en club (bestuur/leden) en tussen de sponsors onderling. Zo organiseren we diverse bijeenkomsten en wedstrijden met onze sponsors. Ook begeleidt de commissie (indien gewenst) de sponsordagen voor elk bedrijf, zodat u volledig kunt focussen op uw relaties en kan genieten van de baan en de uitstekende horeca.

Activiteitenkalender

Elk jaar organiseert de sponsorcommissie diverse activiteiten met de sponsors. 

Daarnaast gaan we een uitwisseling organiseren met een andere mooie golfclub, waarbij de business club leden tegen elkaar spelen.

NGF NK Strokelplay op De Hoge Kleij

Maatwerk sponsordagen en introductie van zakelijke relaties

Sponsors kunnen uiteraard ook hun eigen ‘branded’ sponsordagen organiseren. De sponsorcommissie zorgt hierbij voor maatwerk en ontzorgt op de dag zelf door alle praktische zaken voor u te regelen.

In het sponsorlidmaatschap zitten ook greenfeekaarten zodat u met uw relaties kunt spelen op een van de mooiste banen van Nederland.

Top baan midden in Nederland

De Hoge Kleij staat nog steeds erg hoog in de lijstjes van beste golfbanen van Nederland. Klik hier voor een Artikel Hoge Kleij Golfers Magazine .

Dat onze reputatie uitstekend is, bleek dit jaar uit het feit dat de NGF het NK Strokplay in 2014, 2015 en 2016 op onze baan heeft georganiseerd. Dat was een succes. Daar zijn we erg trots op!

Informatiepakket

Heeft u interesse en wilt u informatie over hoe uw organisatie sponsor van De Hoge Kleij kan worden? Stuur dan uw gegevens naar sponsoring@hogekleij.nl en wij nemen contact met u op. U kunt uiteraard ook bellen met het secretariaat: 033 – 4616944 (keuze 4).

De huidige sponsors van Golfclub De Hoge Kleij

Met een eenvoudige muisklik op het desbetreffende bedrijfslogo kunt u kennis nemen van de bedrijfsactiviteiten van deze sponsors. Op ons baanoverzicht kunt u eveneens per hole zien door wie deze is gesponsord.

Wedstrijden

Datum

Wedstrijdbegeleiding

1Sponsorinvitatiewedstrijd, 9 holes

 

Maandag 16 april, starttijd 16.00-17.00 u.

Marga van Wissen

Lodewijk Lohmann

2e Sponsorinvitatiewedstrijd, 9 holes

 

Maandag 7 mei, shotgun, 16.00 u.

Diny van Roozendaal

Caroline Lubbers

Sponsorjaardag, 18 holes

 

Vrijdag 15 juni, shotgun, 13.00u

Allen

3Sponsorinvitatiewedstrijd, 9 holes

 

Maandag 25 juni, starttijd 16.00-17.00u

Marga van Wissen
Diny van Roozendaal

4Sponsorinvitatiewedstrijd, 9 holes

 

Maandag 27 augustus, starttijd 16.00-17.00u

Marga van Wissen
Lodewijk Lohmann

5Sponsorinvitatiewedstrijd, 9 holes

 

Maandag 24 september, starttijd 16.00-17.00 u.

Diny van Roozendaal
Lodewijk Lohmann

6en tevens laatsteSponsorinvitatiewedstrijd 2018, 9 holes

Maandag 22 oktober, shotgun 16.00 u.

Marga van Wissen
Diny van Roozendaal
Lodewijk Lohmann

Slotwedstrijd met aansluitend jaarvergadering, 9 holes

Vrijdag 16 november, starttijd 14.00-15.00 u.

Allen

Samenvatting van de opzet:

 • De Sponsor Invitatiewedstrijden zijn dit jaar een teamwedstrijd van. Elk bedrijf neemt deel met collega’s en/of relaties en samen vormen die een team.
 • Teams bestaan uit maximaal 4 spelers per bedrijf. Er wordt wel gewoon individueel gespeeld, en de flights mogen gemixed worden. Zo behouden we het flexibele inloopkarakter van de wedstrijd.
 • Er zijn leuke prijzen!
  • Er is elke wedstrijd een prijs voor het winnende team van die wedstrijd. Dat is het team met de beste gemiddelde stableford score berekend over maximaal 4 personen (met hcp verrekening, max hcp 36). Handicaps kunnen aangepast worden door de wedstrijdleiding.
  • Alle birdies worden beloond met een leuk prijsje.
  • We gaan de scores bijhouden over de 6 wedstrijden en bepalen zo de eindwinnaar van dit seizoen. Het winnende team krijgt de wisselbeker!
 • U wordt op de hoogte gehouden van de uitslagen via e-mail en op de website
 • Er zijn altijd 2 leden van de sponsorcommissie aanwezig (die spelen mee of fungeren als backup voor no shows)
 • We gaan er van uit dat iedereen een hapje blijft eten. De prijsuitreiking is tijdens het eten.

 

 

 

Verslag 1e wedstrijd 16.01.2018

Sluit venster 

Team Eikelboom & De Bondt wint eerste sponsorwedstrijd in 2018

Het was afgelopen maandag 16 april 2018 een geslaagde Sponsor Invitatiewedstrijd. Onder het genot van voortreffelijk zonnig golfweer gingen 34 deelnemers verdeeld over 9 flights vanaf 16.00 de baan in. Na de borrel was er een keuzegerecht vlees/vis en zo werd deze eerste wedstrijd van het seizoen een gezellig samenzijn.

Het was een spannende strijd: de gemiddelde stabelfordscores waren goed. De laagste 12 en de hoogste 19. Deze laatste score was van de vierbal van team Eikelboom & de Bondt. Deze heren wonnen alle vier een fles Malbec rode wijn gesponsord door Salentein Wines.

En de zeer gewilde grote trofee staat komende maand dus bij Eikelboom & de Bondt op kantoor. Gefeliciteerd!

Ook de neary winnaar Tim de Bondt én de longest winnaar Arno Pronk (uit het team van teslacom) kregen een fles Salentein wijn als prijs.

Uitslag teamwedstrijd:
1 Eikelboom & De Bondt

 

 

 

 

 

 

 

2 Salentein Wines
3 Accountants + Adviesgroep LOS
4 Heilijgers
5 WTH Vloerverwarming
6 Trilux Benelux
7 Herman de Groot Ingenieurs
8 Golfcenter
9 teslacom
10 Atag Heating
11 Rabobank
12 VODW Marketing

Birdies:
Er zijn 3 birdies de deur uitgevlogen: Deze waren voor Gert-Jan Liefferink (team Salentein Wines) en Michel le Belle en Jeroen Schouten (beide heren uit team Golfcenter).|

We zien iedereen graag weer bij de volgende wedstrijd op 7 mei 2018!

De Sponsorcommissie

.

Sluit venster 

Sponsor Invitatiewedstrijd 11-09-2017

Afgelopen maandag,  11 September,  werd alweer de 5e Sponsorinvitatie wedstrijd gespeeld.

Ondanks het buiige weer verschenen er 6 flights met veel zin, regenpakken en vol goede moed aan de start. Hulde voor deze sportieve instelling aan Atag Heating, RaboBank, WTH vloerverwarming, Eikelboom & de Bondt, Los Accountant en Adviesgroep en VODW Marketing.

 Er werd een Texas Scramble gespeeld dus het kwam aan op goed teamwork. Zelfs met handicapverrekening kwamen er prachtige scores binnen tussen de 20 en 24 stableford.

Atag en Eikelboom & de Bondt stonden gedeeld 1e met ieder 24 pnt. Het kwam aan op de laatste 3 holes om de uiteindelijke winnaar aan te kunnen wijzen.

Atag, trotse winnaar van deze sponsor invitatiewedstrijd

Atag ging uiteindelijk met de eer en de flessen wijn naar huis. De prachtige beker is, niet geheel per ongeluk, in het clubhuis blijven staan. Vermeldenswaardig is nog de prachtige Eagle die door het Atag team is gespeeld op de 7e hole.

Het diner, waar iedereen gezellig aan deelnam, was weer prima verzorgd door Patric en zijn team.

Er resten voor dit seizoen nog 3 evenementen:
Op vrijdag 22 september is er de Sponsor Jaardag (shotgun om 13.00 uur)
Maandag 16 oktober is de finale van de Sponsor invitatie wedstrijden
Vrijdag 10 nov is de jaarvergadering met slotwedstrijd.

We hopen iedereen daar weer te zien!

De Sponsorcommissie

Sluit venster 

 

De 4e  Sponsor Invitatiewedstrijd in de vorm van een 9 holes Shotgun was goed bezet. Een warme beetje miezerige zomeravond met 31 deelnemers afkomstig van 10 sponsoren. Marieke zorgde voor de oerknal, wat natuurlijk erg in de smaak viel.
Het was een spannende strijd: de gemiddelde behaalde stabelford scores varieerde van 10,5 tot 20.  Deze laatste score was van de driebal van WTH, die er dus met de beker en flessen wijn vandoor ging. Gefeliciteerd!

Diny van Roozendaal en Marga van Wissen (Sponsorcommissie) bedachten als wedstrijdleiders een aantal extra prijzen in de vorm van een neary op hole 2 en longest op hole 7. Met respectievelijk de eer naar Carl Berlo, Robin van Deutekom (heren) en Cora Rombout (dames)

Verrassend werd vandaag nog een prachtige EAGLE gescoord door Robin van Deutekom op hole 6. Teebox shot naar graskuil links en een perfecte chip-in. Cool!!!

Deelnemende sponsoren waren vandaag in willekeurige volgorde Atag Heating, VODW Marketing, Eikelboom & De Bondt, teslacom, Salentein, WTH vloerverwarming, Golfcenter, Accountant + Adviesgroep Los en Rabobank.

Birdies:
Er zijn op hole 9, 7 en 6 drie birdies de deur uitgevlogen voor Carl Berlo, Fred Mol en Cora Rombout.

We zien iedereen graag weer bij de volgende wedstrijd op 11 september 2017 !!

(Sponsorcommissie)

Sluit venster 

Atag wint!

Afgelopen maandag heeft de derde sponsorinvitatiewedstrijd van dit jaar plaatsgevonden. Met 23 deelnemers van 7 verschillende sponsoren werd de strijd aangespannen om de fel begeerde bokaal, die dan 1 maand in bezit blijft van de winnaar. Onder prima weersomstandigheden werden de 1e 9 holes gelopen. Van alle flights waren er 6 zeer aan elkaar gewaagd.

Zij eindigden binnen 1,5 punt van elkaar. Onbetwiste winnaar werd ATAG met een gemiddelde flight-score van 17,5 stableford punten over 9 holes. Carl Berlo ging derhalve huiswaarts met bokaal en de gewonnen flessen Salentein, die overigens ter plekke werden uitgeschonken.

Birdies werden er alleen gemaakt door Boudewijn Hubert. Vrijwel iedereen schoof na afloop aan om deze dag op gepaste wijze te besluiten.

De volgende wedstrijd vindt plaats op maandag 10 juli a.s.

Carlo Berlo met de felbegeerde cup!

De Sponsorcommissie

 

Sluit venster 

2e Sponsorwedstrijd van 2017…

… gewonnen door team Eikelboom & de Bondt

Maandag 8 mei, er schijnt een heerlijk zonnetje, het is lekker golfweer. Reeds om vier uur staan 9 sponsorteams met 24 deelnemers te trappelen om de baan in te gaan om te strijden om de grote sponsor invitatie wedstrijd bokaal. Onder begeleiding van Mariët en Caroline zijn teams bestaande uit 2, 3 en 4 deelnemers de baan ingegaan voor een Texas Scramble wedstrijd met handicap verrekening.

Er werd met groot enthousiasme én vaardigheid gestreden, waarbij twee teams een gelijk aantal punten haalden. De score behaald op de holes 7, 8 en 9 hebben de uiteindelijke doorslag gegeven, zodat team Eikelboom & De Bondt zich de trotse winnaar mag noemen. De komende maand staat de grote sponsor invitatie wedstrijd bokaal bij hun op kantoor. Een fles Salentein werd uitgereikt aan alle teamleden om passend te kunnen klinken op deze overwinning.

Uitslag teamwedstrijd:

 1. Eikelboom & De Bondt
 2. Rabobank
 3. ATAG
 4. Salentein
  Golfcenter
 5. LOS
  ABNAMRO Mees Pierson
 6. Hybrid Defence Systems (voorheen Surcom)
 7. WTH

We zien iedereen graag weer bij de 3e Sponsor invitatiewedstrijd op maandag 12 juni 2017

Sluit venster 

Team VODW wint eerste sponsorwedstrijd in 2017

 

Het was afgelopen maandag 3 april 2017 een geslaagde Sponsor Invitatiewedstrijd. Onder het genot van voortreffelijk golfweer gingen 22 deelnemers onderbegeleiding van Lodewijk en Diny de baan in. Na de borrel is afgesloten met een gezellig diner.

Het was een spannende strijd: de gemiddelde stabelfordscores waren resp. 8,25 ,  9,   10, 10,  10,5  11,  11,5  en 11,75   De laatste score was van de vierbal van VODW, die er dus met de beker en flessen wijn vandoor ging. 

De grote beker staat komende maand dus bij VODW op het kantoor. Gefeliciteerd!

Ook de beste score (Erik Eikelboom) met 18 punten en de laagste score (1 punt) kregen een doosje ballen als prijs. 

Uitslag teamwedstrijd:
1   VODW

Ronald de Kimpe (VODW) nam de cup in ontvangst

2   Trilux Benelux
3   WTH Vloerverwarming
4   Golfcentre.nl
T5 SurCom
T5 Rabobank
7   Salentein
8   Eikelboom & De Bondt

Birdies:
Er zijn 2 birdies de deur uitgevlogen: Eentje voor Erik Eikelboom op hole 2 en eentje voor Jelle Bauman op de 6e hole. 

We zien iedereen graag weer bij de volgende wedstrijd op 8 mei 2017 !

(Sponsorcommissie)

Wedstrijden Business Club 2018

De wedstrijdverslagen van 2018 kunt u hier teruglezen. 

RB_logo_cmyk
marreedijxhoorn2
Bakker Groep
vodw_logo_merlin
LOS logo nieuw CMYK[1]
De Amersfoortse verzekeringen
wth
Heineken
ATAG
Bodegas Salentein
HDG_Logo_pos
EikelboomDeBondt
061019_Trilux_Logo (auf schwarz)
Volkswagen Pon Financial Services logo JPG
Golfcenter
Teslacom
corporate-beeld-logo-heilijgers-amersfoort