Menu

Sponsorinformatie

Golfclub De Hoge Kleij heeft een aantal zeer gerenommeerde sponsors, waarvan u onderaan de pagina de namen en logo’s ziet.

Vanaf 2018 hebben we onze sponsorpakketten uitgebreid, om zo ook interessant te zijn voor de ZZP+ en kleine MKB bedrijven. De bestaande sponsoren heten nu Albatros sponsoren, de nieuwe pakketten zijn Birdie of Eagle sponsoren.

 

Wat bieden we onze sponsors?

Het sponsorpakket van De Hoge Kleij bestaat uit verschillende onderdelen. Denk hierbij aan een persoonlijk lidmaatschap, een kalender met golfactiviteiten, deelname aan de business club wedstrijden, greenfee kaarten voor het spelen met relaties, de jaarlijkse sponsorjaardag (18 holes shotgun), vermelding van logo op diverse uitingen en de mogelijkheid om een eigen sponsordag te organiseren.

De sponsorcommissie van De Hoge Kleij is als het ware uw ‘accountmanager’ binnen de club. De sponsorcommissie onderhoudt het contact tussen de sponsors en club (bestuur/leden) en tussen de sponsors onderling. Zo organiseren we diverse bijeenkomsten en wedstrijden met onze sponsors. Ook begeleidt de commissie (indien gewenst) de sponsordagen voor elk bedrijf, zodat u volledig kunt focussen op uw relaties en kan genieten van de baan en de uitstekende horeca.

Activiteitenkalender

Elk jaar organiseert de sponsorcommissie diverse activiteiten met de sponsors. 

Daarnaast gaan we een uitwisseling organiseren met een andere mooie golfclub, waarbij de business club leden tegen elkaar spelen.

NGF NK Strokelplay op De Hoge Kleij

Maatwerk sponsordagen en introductie van zakelijke relaties

Sponsors kunnen uiteraard ook hun eigen ‘branded’ sponsordagen organiseren. De sponsorcommissie zorgt hierbij voor maatwerk en ontzorgt op de dag zelf door alle praktische zaken voor u te regelen.

In het sponsorlidmaatschap zitten ook greenfeekaarten zodat u met uw relaties kunt spelen op een van de mooiste banen van Nederland.

Top baan midden in Nederland

De Hoge Kleij staat nog steeds erg hoog in de lijstjes van beste golfbanen van Nederland. Klik hier voor een Artikel Hoge Kleij Golfers Magazine .

Dat onze reputatie uitstekend is, bleek dit jaar uit het feit dat de NGF het NK Strokplay in 2014, 2015 en 2016 op onze baan heeft georganiseerd. Dat was een succes. Daar zijn we erg trots op!

Informatiepakket

Heeft u interesse en wilt u informatie over hoe uw organisatie sponsor van De Hoge Kleij kan worden? Stuur dan uw gegevens naar sponsorcie@hogekleij.nl en wij nemen contact met u op. U kunt uiteraard ook bellen met het secretariaat: 033 – 4616944 (keuze 4).

De huidige sponsors van Golfclub De Hoge Kleij

Met een eenvoudige muisklik op het desbetreffende bedrijfslogo kunt u kennis nemen van de bedrijfsactiviteiten van deze sponsors. Op ons baanoverzicht kunt u eveneens per hole zien door wie deze is gesponsord.

Albatros sponsors

RB_logo_cmyk
Bakker Groep
Logo_leusderend
Logo Moore MTH
Verkort logo a.s.r. - 1 april 2021
Knipsel
Heineken
Bodegas Salentein
HDG_Logo_pos
Lomans 2021
EikelboomDeBondt
ABN Amro
corporate-beeld-logo-heilijgers-amersfoort
De Vreeden
Celsius
Fairbanks
Logo Augias
Neuf
Inducoat
002_Horecaslagerij Klashorst Amersfoort logo zwrt ol
Logo Black nieuw 2.

Birdie Sponsors