Menu

Sponsorinformatie

Golfclub De Hoge Kleij heeft een aantal zeer gerenommeerde sponsors, waarvan u onderaan de pagina de namen en logo’s ziet.

Vanaf 2018 hebben we onze sponsorpakketten uitgebreid, om zo ook interessant te zijn voor de ZZP+ en kleine MKB bedrijven. De bestaande sponsoren heten nu Albatros sponsoren, de nieuwe pakketten zijn Birdie of Eagle sponsoren.

Sponsormogelijkheden per 01.01.2019

 

Wat bieden we onze sponsors?

Het sponsorpakket van De Hoge Kleij bestaat uit verschillende onderdelen. Denk hierbij aan een persoonlijk lidmaatschap, een kalender met golfactiviteiten, deelname aan de business club wedstrijden, greenfee kaarten voor het spelen met relaties, de jaarlijkse sponsorjaardag (18 holes shotgun), vermelding van logo op diverse uitingen en de mogelijkheid om een eigen sponsordag te organiseren.

De sponsorcommissie van De Hoge Kleij is als het ware uw ‘accountmanager’ binnen de club. De sponsorcommissie onderhoudt het contact tussen de sponsors en club (bestuur/leden) en tussen de sponsors onderling. Zo organiseren we diverse bijeenkomsten en wedstrijden met onze sponsors. Ook begeleidt de commissie (indien gewenst) de sponsordagen voor elk bedrijf, zodat u volledig kunt focussen op uw relaties en kan genieten van de baan en de uitstekende horeca.

Activiteitenkalender

Elk jaar organiseert de sponsorcommissie diverse activiteiten met de sponsors. 

Daarnaast gaan we een uitwisseling organiseren met een andere mooie golfclub, waarbij de business club leden tegen elkaar spelen.

NGF NK Strokelplay op De Hoge Kleij

Maatwerk sponsordagen en introductie van zakelijke relaties

Sponsors kunnen uiteraard ook hun eigen ‘branded’ sponsordagen organiseren. De sponsorcommissie zorgt hierbij voor maatwerk en ontzorgt op de dag zelf door alle praktische zaken voor u te regelen.

In het sponsorlidmaatschap zitten ook greenfeekaarten zodat u met uw relaties kunt spelen op een van de mooiste banen van Nederland.

Top baan midden in Nederland

De Hoge Kleij staat nog steeds erg hoog in de lijstjes van beste golfbanen van Nederland. Klik hier voor een Artikel Hoge Kleij Golfers Magazine .

Dat onze reputatie uitstekend is, bleek dit jaar uit het feit dat de NGF het NK Strokplay in 2014, 2015 en 2016 op onze baan heeft georganiseerd. Dat was een succes. Daar zijn we erg trots op!

Informatiepakket

Heeft u interesse en wilt u informatie over hoe uw organisatie sponsor van De Hoge Kleij kan worden? Stuur dan uw gegevens naar sponsoring@hogekleij.nl en wij nemen contact met u op. U kunt uiteraard ook bellen met het secretariaat: 033 – 4616944 (keuze 4).

De huidige sponsors van Golfclub De Hoge Kleij

Met een eenvoudige muisklik op het desbetreffende bedrijfslogo kunt u kennis nemen van de bedrijfsactiviteiten van deze sponsors. Op ons baanoverzicht kunt u eveneens per hole zien door wie deze is gesponsord.

Verslag 16 april 2018

Sluit venster 

Team Eikelboom & De Bondt wint eerste sponsorwedstrijd in 2018

 

Het was afgelopen maandag 16 april 2018 een geslaagde Sponsor Invitatiewedstrijd. Onder het genot van voortreffelijk zonnig golfweer gingen 34 deelnemers verdeeld over 9 flights vanaf 16.00 de baan in. Na de borrel was er een keuzegerecht vlees/vis en zo werd deze eerste wedstrijd van het seizoen een gezellig samenzijn.

Het was een spannende strijd: de gemiddelde stabelfordscores waren goed. De laagste 12 en de hoogste 19. Deze laatste score was van de vierbal van team Eikelboom & de Bondt. Deze heren wonnen alle vier een fles Malbec rode wijn gesponsord door Salentein Wines.

En de zeer gewilde grote trofee staat komende maand dus bij Eikelboom & de Bondt op kantoor. Gefeliciteerd!

Ook de neary winnaar Tim de Bondt én de longest winnaar Arno Pronk (uit het team van teslacom) kregen een fles Salentein wijn als prijs. 

Uitslag teamwedstrijd:
1   Eikelboom & De Bondt

(hier ruimte voor foto, zit op toestel in de wedstrijdkamer)

2   Salentein Wines
3   Accountants + Adviesgroep LOS
4   Heilijgers
5   WTH Vloerverwarming
6   Trilux Benelux
7   Herman de Groot Ingenieurs
8   Golfcenter
9   teslacom
10 Atag Heating                   
11 Rabobank
12 VODW Marketing

Birdies:
Er zijn 3 birdies de deur uitgevlogen: Deze waren voor Gert-Jan Liefferink (team Salentein Wines) en Michel le Belle en Jeroen Schouten (beide heren uit team Golfcenter)

We zien iedereen graag weer bij de volgende wedstrijd op 7 mei 2018 !

De Sponsorcommissie

 

Verslag 7 mei 2018

Verslag 15 juni 2018

Sluit venster 

Spannende ontknoping in wedstrijd sponsorjaardag

Het was afgelopen vrijdag 15 juni 2018 een geslaagde Sponsorjaardag wedstrijd. Onder het genot van voortreffelijk zonnig golfweer gingen 33 deelnemers verdeeld over 10 teams allen tegelijk om 13.00 de baan in. Er werden 18 holes gespeeld.

Hoogtepunt was de ‘beat the pro’ op hole 8, waar Richard Breadly de strijd aanging met alle spelers. Ook de neary én longest waren dit keer zeer speciaal aangezien er namens Robin Swane een heuse les van de golfacademy viel te winnen. De dag werd afgeloten met een gezellige borrel en er was een heerlijk voorgerecht én keuzegerecht vlees/vis. Namens het bestuur bedankte Moniek Rijper zowel de sponsoren als de commissie.

Zo gezegd een spannende strijd: de gemiddelde stabelfordscores waren goed. De laagste 16 goed voor ‘de natte cake’ en de hoogste 37. Deze laatste score was zowel voor het team Eikelboom & de Bondt als Trilux. Na een laatste 9 holes-vergelijk werd de wisseltrofee nipt doorgeschoven naar het team van Trilux. Met mooie prijzen gesponsord door Golfcenter, Salentein, Trilux, Robin Swane en Ted Geurts werden alle winnaars beloond.

De wissellbeker staat komend jaar dus bij Trilux op kantoor. Gefeliciteerd!

Resumée ging de neary naar Nils Zelle en de longest heren naar Maarten Stalenhoef, beide heren van de Rabobank. Zij wonnen beide dus een voucher les van de golfacademy. Longest dames was voor Hetty Rümke met ‘aangetekend’ een eervolle vermelding voor ons meespelend bestuurslid Moniek Rijper. Eveneens Twee eervolle vermeldingen voor Hetty Rümke én Diny van Roosendaal. Deze twee dames waren als enige ‘de pro’ op hole 8 de baas.

Én ja individueel gingen de prijzen 1 t/m 5 naar respectievelijk Cora Rombout, Marjan de Bondt, Christian Rümke, Sacha Hollestelle en Carl Berlo.

Dank aan al onze mee spelende sponsoren. Op resultaat scores waren dit: Trilux, Eikelboom & de Bondt, Atag, Rabobank, LOS, Teslacom, Golfcenter, Salentein, WTH en Heilijgers.

We zien iedereen graag weer bij de volgende sponsor invitatie wedstrijd op maandag 25 juni a.s.

De Sponsorcommissie
.

Verslag 25 juni 2018

Verslag 27 augustus 2018

Sluit venster 

Team GOLFCENTER overtuigend winnaar van de vierde sponsorinvitatie wedstrijd 2018

Na een korte zomerstop en periode van hitte en droogte was het maandagmiddag weer goed toeven voor onze sponsoren op de HK. Een geslaagde Sponsor Invitatiewedstrijd. 24 Deelnemers verdeeld over 6 flights genoten van de Texas scramble wedstrijdvorm. Profiteren van een optimale balpositie waardoor je vlot richting terras kunt om te ‘netwerken’, borrelen en happen. Helemaal de bedoeling van de serie van 6 invitée wedstrijdjes over 9 holes.die wij als sponsorcommissie jaarlijks organiseren.

Het werd een uitdagende spelvorm, ook binnen de teams zelf werd natuurlijk gesupport voor de beste slag. De sneary op hole 6 was spannend en hole 8 voor de neary is niet de makkelijkste. De stabelfordscores waren goed.

Met birdies voor Salentein en Rabobank, wel twee voor Atag en superieur 6 voor Golfcenter was er voor deze mannen ook in de totale stableford score geen ontkomen meer aan de winst te pakken. Betekent dat u de wisseltroffee komende maand op hun balie kunt gaan bewonderen. Bijzonder is ie!!

De prachtige neary door Stefan Alink van de Rabobank en de uiteindelijke sneary chip voor Rob Jansen van Heilijgers waren beide een fles Malbec waardig. En ook Golfcenter als winnaar, vertegenwoordigd door Ronald Bauman met zijn invitées Gert-Jan Kreikamp, Marc Abercromba en Kevin de Kroon, werden naar huis gestuurd met een flesje gesponsorde wijn van Salentein.

Uitslag teamwedstrijd:
1 Golfcenter
2 Salentein Wines
3 Atag Heating
4 Eikelboom & de Bondt
5 Heilijgers én
Herman de Groot Ingenieurs
6 Accountants + Adviesgroep LOS
7 Rabobank

We zien iedereen graag weer bij de volgende wedstrijd op 24 september 2018 !
De Sponsorcommissie

Verslag 24 september 2018

Verslag 22 oktober 2018

Sluit venster 

Team Herman De Groot winnaar van de zesde sponsorinvitatiewedstrijd 2018 én tevens de Jaar winnaar

Met een geslaagde laatste Sponsor Invitatiewedstrijd jl maandagmiddag gaat uiteindelijk de wisseltroffee overwinteren op het kantoor van de sponsor van hole 2 Herman De Groot.

38 Deelnemers verdeeld over 10 flights genoten van de Texas scramble wedstrijdvorm. Profiteren van een optimale balpositie waardoor je vlot richting clubhuis kunt om te ‘netwerken’, borrelen en happen. Helemaal leuk omdat er shotgun gestart werd en iedereen dus tegelijk op hole 19 kon aanschuiven.

Het werd een uitdagende spelvorm, ook binnen de teams zelf werd natuurlijk gesupport voor de beste slag. De neary op hole 2 was voor ATAG in de persoon van Carl Berlo. Op hole 7 werd een longest binnengehaald door TESLACOM (Laurence Nieuwendam) én RABO (Cora Rombout). Zij gingen met een lekker flesje Malbec huiswaarts.

Na binnenkomst van de deelnemende sponsoren RABO, Herman De Groot, TRILUX, Teslacom, Heilijgers, ATAG, Salentein, Eikelboom/de Bondt, VODW en GOLFCENTER konden we al snel met een uiteindelijke uitslag komen. Het was spannend, maar door de laatste wedstrijd te winnen werd het team van HermanDeGroot dé jaar winnaar. Op de hielen gezeten en gevolgd door Golfcenter en Atag.

Als dagwinnaars werden alle vier de deelnemers verwend met een flesje allom bekende Salentein wijn. Daarnaast konden we team Herman De Groot voor de overall jaarprijs een Horeca bon aanbieden, te besteden in ons eigen clubrestaurant.

We zien alle sponsoren graag dit jaar nog op de informele slotwedstrijd met jaarvergadering op vrijdagmiddag 16 november! 

De Sponsorcommissie

 

 

Sluit venster 

Alweer de op één laatste sponsorinvitatiewestrijd van het jaar. Zeven flights hadden zich aangemeld om deel te nemen aan de Texas scramble.

Na een aantal afzeggingen en nieuwkomers hadden we toch 20 deelnemers. Om 4 uur werd er gestart van hole 10. Het weer was prima op een buitje na.

Er werd verbluffend gescoord met deze spelvorm en iedereen in uitgelaten stemming. Helaas liet Teslacom verstek gaan. 

De winnaar was ATAG  met 31 stf. Tweede en derde werden RABO en VODW met beide 30 stf.
Er werd heerlijk gegeten en gedronken en na de prijsuitreiking ging iedereen weer blij naar huis en daar gaat het om.

De sponsorcommissie

 

Sluit venster 

Team Eikelboom & De Bondt wint eerste sponsorwedstrijd in 2018

 

Het was afgelopen maandag 16 april 2018 een geslaagde Sponsor Invitatiewedstrijd. Onder het genot van voortreffelijk zonnig golfweer gingen 34 deelnemers verdeeld over 9 flights vanaf 16.00 de baan in. Na de borrel was er een keuzegerecht vlees/vis en zo werd deze eerste wedstrijd van het seizoen een gezellig samenzijn.

Het was een spannende strijd: de gemiddelde stabelfordscores waren goed. De laagste 12 en de hoogste 19. Deze laatste score was van de vierbal van team Eikelboom & de Bondt. Deze heren wonnen alle vier een fles Malbec rode wijn gesponsord door Salentein Wines.

En de zeer gewilde grote trofee staat komende maand dus bij Eikelboom & de Bondt op kantoor. Gefeliciteerd!

Ook de neary winnaar Tim de Bondt én de longest winnaar Arno Pronk (uit het team van teslacom) kregen een fles Salentein wijn als prijs. 

Uitslag teamwedstrijd:
1   Eikelboom & De Bondt

(hier ruimte voor foto, zit op toestel in de wedstrijdkamer)

2   Salentein Wines
3   Accountants + Adviesgroep LOS
4   Heilijgers
5   WTH Vloerverwarming
6   Trilux Benelux
7   Herman de Groot Ingenieurs
8   Golfcenter
9   teslacom
10 Atag Heating                   
11 Rabobank
12 VODW Marketing

Birdies:
Er zijn 3 birdies de deur uitgevlogen: Deze waren voor Gert-Jan Liefferink (team Salentein Wines) en Michel le Belle en Jeroen Schouten (beide heren uit team Golfcenter)

We zien iedereen graag weer bij de volgende wedstrijd op 7 mei 2018 !

De Sponsorcommissie

 

 

Sluit venster 

Team Eikelboom & De Bondt wint eerste sponsorwedstrijd in 2018

 

Het was afgelopen maandag 16 april 2018 een geslaagde Sponsor Invitatiewedstrijd. Onder het genot van voortreffelijk zonnig golfweer gingen 34 deelnemers verdeeld over 9 flights vanaf 16.00 de baan in. Na de borrel was er een keuzegerecht vlees/vis en zo werd deze eerste wedstrijd van het seizoen een gezellig samenzijn.

Het was een spannende strijd: de gemiddelde stabelfordscores waren goed. De laagste 12 en de hoogste 19. Deze laatste score was van de vierbal van team Eikelboom & de Bondt. Deze heren wonnen alle vier een fles Malbec rode wijn gesponsord door Salentein Wines.

En de zeer gewilde grote trofee staat komende maand dus bij Eikelboom & de Bondt op kantoor. Gefeliciteerd!

Ook de neary winnaar Tim de Bondt én de longest winnaar Arno Pronk (uit het team van teslacom) kregen een fles Salentein wijn als prijs. 

Uitslag teamwedstrijd:
1   Eikelboom & De Bondt

(hier ruimte voor foto, zit op toestel in de wedstrijdkamer)

2   Salentein Wines
3   Accountants + Adviesgroep LOS
4   Heilijgers
5   WTH Vloerverwarming
6   Trilux Benelux
7   Herman de Groot Ingenieurs
8   Golfcenter
9   teslacom
10 Atag Heating                   
11 Rabobank
12 VODW Marketing

Birdies:
Er zijn 3 birdies de deur uitgevlogen: Deze waren voor Gert-Jan Liefferink (team Salentein Wines) en Michel le Belle en Jeroen Schouten (beide heren uit team Golfcenter)

We zien iedereen graag weer bij de volgende wedstrijd op 7 mei 2018 !

De Sponsorcommissie

 

Sluit venster 

Team Eikelboom & De Bondt wint eerste sponsorwedstrijd in 2018

 

Het was afgelopen maandag 16 april 2018 een geslaagde Sponsor Invitatiewedstrijd. Onder het genot van voortreffelijk zonnig golfweer gingen 34 deelnemers verdeeld over 9 flights vanaf 16.00 de baan in. Na de borrel was er een keuzegerecht vlees/vis en zo werd deze eerste wedstrijd van het seizoen een gezellig samenzijn.

Het was een spannende strijd: de gemiddelde stabelfordscores waren goed. De laagste 12 en de hoogste 19. Deze laatste score was van de vierbal van team Eikelboom & de Bondt. Deze heren wonnen alle vier een fles Malbec rode wijn gesponsord door Salentein Wines.

En de zeer gewilde grote trofee staat komende maand dus bij Eikelboom & de Bondt op kantoor. Gefeliciteerd!

Ook de neary winnaar Tim de Bondt én de longest winnaar Arno Pronk (uit het team van teslacom) kregen een fles Salentein wijn als prijs. 

Uitslag teamwedstrijd:
1   Eikelboom & De Bondt

(hier ruimte voor foto, zit op toestel in de wedstrijdkamer)

2   Salentein Wines
3   Accountants + Adviesgroep LOS
4   Heilijgers
5   WTH Vloerverwarming
6   Trilux Benelux
7   Herman de Groot Ingenieurs
8   Golfcenter
9   teslacom
10 Atag Heating                   
11 Rabobank
12 VODW Marketing

Birdies:
Er zijn 3 birdies de deur uitgevlogen: Deze waren voor Gert-Jan Liefferink (team Salentein Wines) en Michel le Belle en Jeroen Schouten (beide heren uit team Golfcenter)

We zien iedereen graag weer bij de volgende wedstrijd op 7 mei 2018 !

De Sponsorcommissie

 

Sluit venster 

Team Eikelboom & De Bondt wint eerste sponsorwedstrijd in 2018

 

Het was afgelopen maandag 16 april 2018 een geslaagde Sponsor Invitatiewedstrijd. Onder het genot van voortreffelijk zonnig golfweer gingen 34 deelnemers verdeeld over 9 flights vanaf 16.00 de baan in. Na de borrel was er een keuzegerecht vlees/vis en zo werd deze eerste wedstrijd van het seizoen een gezellig samenzijn.

Het was een spannende strijd: de gemiddelde stabelfordscores waren goed. De laagste 12 en de hoogste 19. Deze laatste score was van de vierbal van team Eikelboom & de Bondt. Deze heren wonnen alle vier een fles Malbec rode wijn gesponsord door Salentein Wines.

En de zeer gewilde grote trofee staat komende maand dus bij Eikelboom & de Bondt op kantoor. Gefeliciteerd!

Ook de neary winnaar Tim de Bondt én de longest winnaar Arno Pronk (uit het team van teslacom) kregen een fles Salentein wijn als prijs. 

Uitslag teamwedstrijd:
1   Eikelboom & De Bondt

(hier ruimte voor foto, zit op toestel in de wedstrijdkamer)

2   Salentein Wines
3   Accountants + Adviesgroep LOS
4   Heilijgers
5   WTH Vloerverwarming
6   Trilux Benelux
7   Herman de Groot Ingenieurs
8   Golfcenter
9   teslacom
10 Atag Heating                   
11 Rabobank
12 VODW Marketing

Birdies:
Er zijn 3 birdies de deur uitgevlogen: Deze waren voor Gert-Jan Liefferink (team Salentein Wines) en Michel le Belle en Jeroen Schouten (beide heren uit team Golfcenter)

We zien iedereen graag weer bij de volgende wedstrijd op 7 mei 2018 !

De Sponsorcommissie

 

Sluit venster 

3e sponsorinvitatiewedstrijd: 25 juni 2018

De 3e sponsorinvitatiewedstrijd is de drukste tot nu toe. Met 38 deelnemers net niet voldoende om een shotgun af te dwingen. Alles geprobeerd, maar het secretariaat is onvermurwbaar. Dan maar 7 flights achter elkaar aan van hole 1. Om de drankrekening een beetje in toom te houden, en ook de eerste flights een kans te geven een eventuele blaastest zonder kleerscheuren te overleven, besluit de sponsorcommissie toch maar 2 flights van hole 10 te laten starten.

Maar ja: de longest drive staat op 7 en de neary op 2!!

De teams die van hole 10 vertrekken zijn Heilijgers en Trilux, teams die een reputatie hebben van longhitters en precisiegolfers. De teams die op hole 1 startten hebben zo natuurlijk meer kansen op deze prijzen. Dat dan weer wel… Temeer daar de 2e lus aanzienlijk lastiger is dan de 1e lus.

Die kansen werden met beide handen aangegrepen door Michael Tits van Rabobank (neary) en Sacha Hollestelle van LOS (longest drive). De laatste werd in ontvangst genomen door Eric Eikelboom. We kunnen slechts hopen dat de fles ook ongeopend en redelijk gevuld in handen komt van de rechtmatige winnaar.

Cees Wiedemeyer van Trilux behaalt een mooie score van 19 stablefordpunten over de 2e lus. Knap!

Het vermelden waard zijn de birdies van Michel Le Belle van teslacom op de 5e, van Ronald Bauman van Golfcenter op de 6e, en van Robert Bruijnzeels van Salentein op 9.

Uitslag:
Herman de Groot en teslacom:  19,5 punten
Golfcenter: 16 punten
Rabobank en Eikelboom De Bondt:  beide 15 punten

Zoals zo vaak, kreeg de sponsorcommissie de indruk dat iedereen zich kostelijk vermaakt heeft. En daar gaat het ons om!!

De Sponsorcommissie

Sluit venster 

Sponsorinvitatiewedstrijd 7 mei 2018

Het is 7 mei, een zonovergoten middag, om 4 uur klinkt het startschot voor de 2e sponsorinvitatiewedstrijd. De wedstrijd wordt georganiseerd voor 10 sponsors en hun relaties 36 deelnemers in totaal. Behalve de sponsors met relaties zijn ook aanwezig Moniek Rijper, bestuurslid met sponsoring in de portefeuille en Hans Lomans, de nieuwe voorzitter van de sponsorcommissie.

De wedstrijd verloopt voorspoedig en de relaties genieten van onze prachtige baan en de besloten atmosfeer. Er wordt individueel stableford gespeeld, waarna de sponsor score wordt bepaald door de gemiddelde stableford score van sponsordeelnemers. De beste score wordt behaald door sponsor HermanDeGroot, waarmee zij de wisseltrofee verdienen . De beste tweede score wordt gedeeld door de sponsors Heijligers en ATAG beide hebben 3 deelnemers gehad en gemiddeld 15 punten gescoord. Om de 2e plaats te bepalen hanteert de commissie het criterium van de  geringste spreiding. Uiteindelijk wint de firma Heijligers de 2e plaats, een mooie binnenkomer voor deze nieuwe sponsor. Voor deze 2e plaats ontvangen de drie deelnemers ieder een fles heerlijke Salentein wijn, naar keuze rood of wit.

Twee deelnemers van de respectievelijke sponsors ATAG en Golfcenter, hebben ieder 2 birdies geslagen. Carl Berlo (ATAG) en Jan Pier van der Grinten (Golfcenter) hebben hiervoor een birdie-beeldje in ontvangst mogen nemen. Deze beide sponsors waren ook de winnaars van de longest (ATAG) op hole7 en de neary op hole 2 (golfcenter). Voor de longest en de neary ontvangen ook zij een fles wijn van Salentein.

Na afloop van de wedstrijd hebben alle deelnemers kunnen genieten van het diner (asperges of zeebaarsfilet) zittend aan een lange tafel op het terras in de avondzon.

Sluit venster 

Sponsor Invitatiewedstrijd 11-09-2017

Afgelopen maandag,  11 September,  werd alweer de 5e Sponsorinvitatie wedstrijd gespeeld.

Ondanks het buiige weer verschenen er 6 flights met veel zin, regenpakken en vol goede moed aan de start. Hulde voor deze sportieve instelling aan Atag Heating, RaboBank, WTH vloerverwarming, Eikelboom & de Bondt, Los Accountant en Adviesgroep en VODW Marketing.

 Er werd een Texas Scramble gespeeld dus het kwam aan op goed teamwork. Zelfs met handicapverrekening kwamen er prachtige scores binnen tussen de 20 en 24 stableford.

Atag en Eikelboom & de Bondt stonden gedeeld 1e met ieder 24 pnt. Het kwam aan op de laatste 3 holes om de uiteindelijke winnaar aan te kunnen wijzen.

Atag, trotse winnaar van deze sponsor invitatiewedstrijd

Atag ging uiteindelijk met de eer en de flessen wijn naar huis. De prachtige beker is, niet geheel per ongeluk, in het clubhuis blijven staan. Vermeldenswaardig is nog de prachtige Eagle die door het Atag team is gespeeld op de 7e hole.

Het diner, waar iedereen gezellig aan deelnam, was weer prima verzorgd door Patric en zijn team.

Er resten voor dit seizoen nog 3 evenementen:
Op vrijdag 22 september is er de Sponsor Jaardag (shotgun om 13.00 uur)
Maandag 16 oktober is de finale van de Sponsor invitatie wedstrijden
Vrijdag 10 nov is de jaarvergadering met slotwedstrijd.

We hopen iedereen daar weer te zien!

De Sponsorcommissie

Sluit venster 

 

De 4e  Sponsor Invitatiewedstrijd in de vorm van een 9 holes Shotgun was goed bezet. Een warme beetje miezerige zomeravond met 31 deelnemers afkomstig van 10 sponsoren. Marieke zorgde voor de oerknal, wat natuurlijk erg in de smaak viel.
Het was een spannende strijd: de gemiddelde behaalde stabelford scores varieerde van 10,5 tot 20.  Deze laatste score was van de driebal van WTH, die er dus met de beker en flessen wijn vandoor ging. Gefeliciteerd!

Diny van Roozendaal en Marga van Wissen (Sponsorcommissie) bedachten als wedstrijdleiders een aantal extra prijzen in de vorm van een neary op hole 2 en longest op hole 7. Met respectievelijk de eer naar Carl Berlo, Robin van Deutekom (heren) en Cora Rombout (dames)

Verrassend werd vandaag nog een prachtige EAGLE gescoord door Robin van Deutekom op hole 6. Teebox shot naar graskuil links en een perfecte chip-in. Cool!!!

Deelnemende sponsoren waren vandaag in willekeurige volgorde Atag Heating, VODW Marketing, Eikelboom & De Bondt, teslacom, Salentein, WTH vloerverwarming, Golfcenter, Accountant + Adviesgroep Los en Rabobank.

Birdies:
Er zijn op hole 9, 7 en 6 drie birdies de deur uitgevlogen voor Carl Berlo, Fred Mol en Cora Rombout.

We zien iedereen graag weer bij de volgende wedstrijd op 11 september 2017 !!

(Sponsorcommissie)

Sluit venster 

Atag wint!

Afgelopen maandag heeft de derde sponsorinvitatiewedstrijd van dit jaar plaatsgevonden. Met 23 deelnemers van 7 verschillende sponsoren werd de strijd aangespannen om de fel begeerde bokaal, die dan 1 maand in bezit blijft van de winnaar. Onder prima weersomstandigheden werden de 1e 9 holes gelopen. Van alle flights waren er 6 zeer aan elkaar gewaagd.

Zij eindigden binnen 1,5 punt van elkaar. Onbetwiste winnaar werd ATAG met een gemiddelde flight-score van 17,5 stableford punten over 9 holes. Carl Berlo ging derhalve huiswaarts met bokaal en de gewonnen flessen Salentein, die overigens ter plekke werden uitgeschonken.

Birdies werden er alleen gemaakt door Boudewijn Hubert. Vrijwel iedereen schoof na afloop aan om deze dag op gepaste wijze te besluiten.

De volgende wedstrijd vindt plaats op maandag 10 juli a.s.

Carlo Berlo met de felbegeerde cup!

De Sponsorcommissie

 

Sluit venster 

2e Sponsorwedstrijd van 2017…

… gewonnen door team Eikelboom & de Bondt

Maandag 8 mei, er schijnt een heerlijk zonnetje, het is lekker golfweer. Reeds om vier uur staan 9 sponsorteams met 24 deelnemers te trappelen om de baan in te gaan om te strijden om de grote sponsor invitatie wedstrijd bokaal. Onder begeleiding van Mariët en Caroline zijn teams bestaande uit 2, 3 en 4 deelnemers de baan ingegaan voor een Texas Scramble wedstrijd met handicap verrekening.

Er werd met groot enthousiasme én vaardigheid gestreden, waarbij twee teams een gelijk aantal punten haalden. De score behaald op de holes 7, 8 en 9 hebben de uiteindelijke doorslag gegeven, zodat team Eikelboom & De Bondt zich de trotse winnaar mag noemen. De komende maand staat de grote sponsor invitatie wedstrijd bokaal bij hun op kantoor. Een fles Salentein werd uitgereikt aan alle teamleden om passend te kunnen klinken op deze overwinning.

Uitslag teamwedstrijd:

 1. Eikelboom & De Bondt
 2. Rabobank
 3. ATAG
 4. Salentein
  Golfcenter
 5. LOS
  ABNAMRO Mees Pierson
 6. Hybrid Defence Systems (voorheen Surcom)
 7. WTH

We zien iedereen graag weer bij de 3e Sponsor invitatiewedstrijd op maandag 12 juni 2017

Sluit venster 

Team VODW wint eerste sponsorwedstrijd in 2017

 

Het was afgelopen maandag 3 april 2017 een geslaagde Sponsor Invitatiewedstrijd. Onder het genot van voortreffelijk golfweer gingen 22 deelnemers onderbegeleiding van Lodewijk en Diny de baan in. Na de borrel is afgesloten met een gezellig diner.

Het was een spannende strijd: de gemiddelde stabelfordscores waren resp. 8,25 ,  9,   10, 10,  10,5  11,  11,5  en 11,75   De laatste score was van de vierbal van VODW, die er dus met de beker en flessen wijn vandoor ging. 

De grote beker staat komende maand dus bij VODW op het kantoor. Gefeliciteerd!

Ook de beste score (Erik Eikelboom) met 18 punten en de laagste score (1 punt) kregen een doosje ballen als prijs. 

Uitslag teamwedstrijd:
1   VODW

Ronald de Kimpe (VODW) nam de cup in ontvangst

2   Trilux Benelux
3   WTH Vloerverwarming
4   Golfcentre.nl
T5 SurCom
T5 Rabobank
7   Salentein
8   Eikelboom & De Bondt

Birdies:
Er zijn 2 birdies de deur uitgevlogen: Eentje voor Erik Eikelboom op hole 2 en eentje voor Jelle Bauman op de 6e hole. 

We zien iedereen graag weer bij de volgende wedstrijd op 8 mei 2017 !

(Sponsorcommissie)

Wedstrijden Business Club 2019

De verslagen van de afgelopen wedstrijden vindt u aan de rechterkant van deze pagina. 

Wedstrijden Datum Wedstrijdleiding
1Sponsorinvitatiewedstrijd, 9 holes, shotgun

 

Maandag 15 april, starttijd 16.00 uur Marga van Wissen
Ted Geurts
2e Sponsorinvitatiewedstrijd, 9 holes

 

Maandag 13 mei, starttijd 16.00 – 17.30 uur Diny van Roozendaal
Hans Lomans
3Sponsorinvitatiewedstrijd, 9 holes

 

Maandag 17 juni, starttijd 16.00-17.30 uur Marga van Wissen
Guus van der Vat
Sponsorjaardag, 18 holes

 

Vrijdag 28 juni , starttijd 13.00 – 15.00 uur Allen
4Sponsorinvitatiewedstrijd, 9 holes

 

Maandag 26 augustus, starttijd 16.00-17.30 uur Diny van Roozendaal
Hans Lomans
5Sponsorinvitatiewedstrijd, 9 holes

 

Maandag 23 september, starttijd 16.00-17.30 uur Marga van Wissen
Monique Eeken
6en tevens finale Sponsorinvitatiewedstrijd 2019, 9 holes Maandag 28 oktober, shotgun 16.00 uur Diny van Roozendaal
Monique Eeken
Slotwedstrijd met aansluitend jaarvergadering, 9 holes Vrijdag 15 november, starttijd 14.00-15.30 u. Allen

Samenvatting van de opzet:

 • De Sponsor Invitatiewedstrijden zijn dit jaar een teamwedstrijd. Elk bedrijf neemt deel met collega’s en/of relaties en samen vormen die een team.
 • Teams bestaan uit maximaal 4 spelers per bedrijf. Er wordt wel gewoon individueel gespeeld, en de flights mogen gemixed worden. Zo behouden we het flexibele inloopkarakter van de wedstrijd.
 • Er zijn leuke prijzen!
  • Er is elke wedstrijd een prijs voor het winnende team van die wedstrijd. Dat is het team met de beste gemiddelde stableford score berekend over maximaal 4 personen (met hcp verrekening, max hcp 36). Handicaps kunnen aangepast worden door de wedstrijdleiding.
  • Alle birdies worden beloond met een leuk prijsje.
  • We gaan de scores bijhouden over de 6 wedstrijden en bepalen zo de eindwinnaar van dit seizoen. Het winnende team krijgt de wisselbeker!
 • U wordt op de hoogte gehouden van de uitslagen via e-mail en op de website
 • Er zijn altijd 2 leden van de sponsorcommissie aanwezig (die spelen mee of fungeren als backup voor no shows)
 • We gaan er van uit dat iedereen een hapje blijft eten. De prijsuitreiking is tijdens het eten.

Albatros sponsors

RB_logo_cmyk
marreedijxhoorn2
Bakker Groep
Logo_leusderend
mth-logo-rood-accountants_en_adviseurs
De Amersfoortse verzekeringen
Knipsel
Heineken
ATAG
Bodegas Salentein
HDG_Logo_pos
EikelboomDeBondt
ABN Amro
corporate-beeld-logo-heilijgers-amersfoort
De Vreeden

Birdie Sponsors