Menu

Sponsorinformatie

Golfclub De Hoge Kleij heeft een aantal zeer gerenommeerde sponsors, waarvan u onderaan de pagina de namen en logo’s ziet.

Wat bieden we onze sponsors?

Het sponsorpakket van De Hoge Kleij bestaat uit verschillende onderdelen. Denk hierbij aan een persoonlijk lidmaatschap, een kalender met golfactiviteiten, deelname aan de business club wedstrijden, greenfee kaarten voor het spelen met relaties, de jaarlijkse sponsorjaardag (18 holes shotgun), vermelding van logo op diverse uitingen en de mogelijkheid om een eigen sponsordag te organiseren.

De sponsorcommissie van De Hoge Kleij is als het ware uw ‘accountmanager’ binnen de club. De sponsorcommissie onderhoudt het contact tussen de sponsors en club (bestuur/leden) en tussen de sponsors onderling. Zo organiseren we diverse bijeenkomsten en wedstrijden met onze sponsors. Ook begeleidt de commissie (indien gewenst) de sponsordagen voor elk bedrijf, zodat u volledig kunt focussen op uw relaties en kan genieten van de baan en de uitstekende horeca.

Activiteitenkalender

Elk jaar organiseert de sponsorcommissie diverse activiteiten met de sponsors. 

Daarnaast gaan we een uitwisseling organiseren met een andere mooie golfclub, waarbij de business club leden tegen elkaar spelen.

NGF NK Strokelplay op De Hoge Kleij

Maatwerk sponsordagen en introductie van zakelijke relaties

Sponsors kunnen uiteraard ook hun eigen ‘branded’ sponsordagen organiseren. De sponsorcommissie zorgt hierbij voor maatwerk en ontzorgt op de dag zelf door alle praktische zaken voor u te regelen.

In het sponsorlidmaatschap zitten ook greenfeekaarten zodat u met uw relaties kunt spelen op een van de mooiste banen van Nederland.

Top baan midden in Nederland

De Hoge Kleij staat nog steeds erg hoog in de lijstjes van beste golfbanen van Nederland. Klik hier voor een Artikel Hoge Kleij Golfers Magazine .

Dat onze reputatie uitstekend is, bleek dit jaar uit het feit dat de NGF het NK Strokplay in 2014, 2015 en 2016 op onze baan heeft georganiseerd. Dat was een succes. Daar zijn we erg trots op!

Informatiepakket

Heeft u interesse en wilt u informatie over hoe uw organisatie sponsor van De Hoge Kleij kan worden? Stuur dan uw gegevens naar sponsoring@hogekleij.nl en wij nemen contact met u op. U kunt uiteraard ook bellen met het secretariaat: 033 – 4616944 (keuze 4).

De huidige sponsors van Golfclub De Hoge Kleij

Met een eenvoudige muisklik op het desbetreffende bedrijfslogo kunt u kennis nemen van de bedrijfsactiviteiten van deze sponsors. Op ons baanoverzicht kunt u eveneens per hole zien door wie deze is gesponsord.

Verslag 1e wedstrijd 03.04.2017

Verslag 2e wedstrijd 08.05.2017

Verslag 3e wedstrijd 12.06.2017

Verslag 4e wedstrijd 10.07.2017 

Sluit venster 

 

De 4e  Sponsor Invitatiewedstrijd in de vorm van een 9 holes Shotgun was goed bezet. Een warme beetje miezerige zomeravond met 31 deelnemers afkomstig van 10 sponsoren. Marieke zorgde voor de oerknal, wat natuurlijk erg in de smaak viel.
Het was een spannende strijd: de gemiddelde behaalde stabelford scores varieerde van 10,5 tot 20.  Deze laatste score was van de driebal van WTH, die er dus met de beker en flessen wijn vandoor ging. Gefeliciteerd!

Diny van Roozendaal en Marga van Wissen (Sponsorcommissie) bedachten als wedstrijdleiders een aantal extra prijzen in de vorm van een neary op hole 2 en longest op hole 7. Met respectievelijk de eer naar Carl Berlo, Robin van Deutekom (heren) en Cora Rombout (dames)

Verrassend werd vandaag nog een prachtige EAGLE gescoord door Robin van Deutekom op hole 6. Teebox shot naar graskuil links en een perfecte chip-in. Cool!!!

Deelnemende sponsoren waren vandaag in willekeurige volgorde Atag Heating, VODW Marketing, Eikelboom & De Bondt, teslacom, Salentein, WTH vloerverwarming, Golfcenter, Accountant + Adviesgroep Los en Rabobank.

Birdies:
Er zijn op hole 9, 7 en 6 drie birdies de deur uitgevlogen voor Carl Berlo, Fred Mol en Cora Rombout.

We zien iedereen graag weer bij de volgende wedstrijd op 11 september 2017 !!

(Sponsorcommissie)

Sluit venster 

Atag wint!

Afgelopen maandag heeft de derde sponsorinvitatiewedstrijd van dit jaar plaatsgevonden. Met 23 deelnemers van 7 verschillende sponsoren werd de strijd aangespannen om de fel begeerde bokaal, die dan 1 maand in bezit blijft van de winnaar. Onder prima weersomstandigheden werden de 1e 9 holes gelopen. Van alle flights waren er 6 zeer aan elkaar gewaagd.

Zij eindigden binnen 1,5 punt van elkaar. Onbetwiste winnaar werd ATAG met een gemiddelde flight-score van 17,5 stableford punten over 9 holes. Carl Berlo ging derhalve huiswaarts met bokaal en de gewonnen flessen Salentein, die overigens ter plekke werden uitgeschonken.

Birdies werden er alleen gemaakt door Boudewijn Hubert. Vrijwel iedereen schoof na afloop aan om deze dag op gepaste wijze te besluiten.

De volgende wedstrijd vindt plaats op maandag 10 juli a.s.

Carlo Berlo met de felbegeerde cup!

De Sponsorcommissie

 

Sluit venster 

2e Sponsorwedstrijd van 2017…

… gewonnen door team Eikelboom & de Bondt

Maandag 8 mei, er schijnt een heerlijk zonnetje, het is lekker golfweer. Reeds om vier uur staan 9 sponsorteams met 24 deelnemers te trappelen om de baan in te gaan om te strijden om de grote sponsor invitatie wedstrijd bokaal. Onder begeleiding van Mariët en Caroline zijn teams bestaande uit 2, 3 en 4 deelnemers de baan ingegaan voor een Texas Scramble wedstrijd met handicap verrekening.

Er werd met groot enthousiasme én vaardigheid gestreden, waarbij twee teams een gelijk aantal punten haalden. De score behaald op de holes 7, 8 en 9 hebben de uiteindelijke doorslag gegeven, zodat team Eikelboom & De Bondt zich de trotse winnaar mag noemen. De komende maand staat de grote sponsor invitatie wedstrijd bokaal bij hun op kantoor. Een fles Salentein werd uitgereikt aan alle teamleden om passend te kunnen klinken op deze overwinning.

Uitslag teamwedstrijd:

 1. Eikelboom & De Bondt
 2. Rabobank
 3. ATAG
 4. Salentein
  Golfcenter
 5. LOS
  ABNAMRO Mees Pierson
 6. Hybrid Defence Systems (voorheen Surcom)
 7. WTH

We zien iedereen graag weer bij de 3e Sponsor invitatiewedstrijd op maandag 12 juni 2017

Sluit venster 

Team VODW wint eerste sponsorwedstrijd in 2017

 

Het was afgelopen maandag 3 april 2017 een geslaagde Sponsor Invitatiewedstrijd. Onder het genot van voortreffelijk golfweer gingen 22 deelnemers onderbegeleiding van Lodewijk en Diny de baan in. Na de borrel is afgesloten met een gezellig diner.

Het was een spannende strijd: de gemiddelde stabelfordscores waren resp. 8,25 ,  9,   10, 10,  10,5  11,  11,5  en 11,75   De laatste score was van de vierbal van VODW, die er dus met de beker en flessen wijn vandoor ging. 

De grote beker staat komende maand dus bij VODW op het kantoor. Gefeliciteerd!

Ook de beste score (Erik Eikelboom) met 18 punten en de laagste score (1 punt) kregen een doosje ballen als prijs. 

Uitslag teamwedstrijd:
1   VODW

Ronald de Kimpe (VODW) nam de cup in ontvangst

2   Trilux Benelux
3   WTH Vloerverwarming
4   Golfcentre.nl
T5 SurCom
T5 Rabobank
7   Salentein
8   Eikelboom & De Bondt

Birdies:
Er zijn 2 birdies de deur uitgevlogen: Eentje voor Erik Eikelboom op hole 2 en eentje voor Jelle Bauman op de 6e hole. 

We zien iedereen graag weer bij de volgende wedstrijd op 8 mei 2017 !

(Sponsorcommissie)

Wedstrijden Business Club 2017

Elk jaar organiseert de sponsorcommissie diverse activiteiten met de sponsors. In 2017 is dit de kalender:

 • maandag 3 april vanaf 16.30 u: Sponsor Invitatiewedstrijd #1 (openingswedstrijd). 
 • maandag 8 mei vanaf 17.00 u: Sponsor Invitatiewedstrijd #2
 • maandag 12 juni 17.00 u: Sponsor Invitatiewedstrijd #3
 • maandag 10 juli 17.00 u: Sponsor Invitatiewedstrijd #4
 • maandag 11 september 17.00 u: Sponsor Invitatiewedstrijd #5
 • vrijdag 22 september 13.00 u: Sponsorjaardag 18 holes shotgun
 • maandag 16 oktober 17.00 u: Sponsor Invitatiewedstrijd #6 (finale en prijsuitreiking)
 • vrijdag 10 november 14.00 u: Slotwedstrijd met sponsorvergadering

Samenvatting van de opzet:

 • De Sponsor Invitatiewedstrijden zijn dit jaar een teamwedstrijd van. Elk bedrijf neemt deel met collega’s en/of relaties en samen vormen die een team.
 • Teams bestaan uit maximaal 4 spelers per bedrijf. Er wordt wel gewoon individueel gespeeld, en de flights mogen gemixed worden. Zo behouden we het flexibele inloopkarakter van de wedstrijd.
 • Er zijn leuke prijzen!
  • Er is elke wedstrijd een prijs voor het winnende team van die wedstrijd. Dat is het team met de beste gemiddelde stableford score berekend over maximaal 4 personen (met hcp verrekening, max hcp 36). Handicaps kunnen aangepast worden door de wedstrijdleiding.
  • Alle birdies worden beloond met een leuk prijsje.
  • We gaan de scores bijhouden over de 6 wedstrijden en bepalen zo de eindwinnaar van dit seizoen. Het winnende team krijgt de wisselbeker!
 • U wordt op de hoogte gehouden van de uitslagen via e-mail en op de website
 • Er zijn altijd 2 leden van de sponsorcommissie aanwezig (die spelen mee of fungeren als backup voor no shows)
 • We gaan er van uit dat iedereen een hapje blijft eten. De prijsuitreiking is tijdens het eten.

Wedstrijden Business Club 2016

Sinds 2016 vult  Golfclub De Hoge Kleij de Business Club wedstrijden die de sponsors onderling spelen anders in. We maken van deze wedstrijden een echte competitie met dagwinnaars en een eindwinnaar. Ook de wedstrijdvorm en de puntentelling wordt anders. Hierbij spelen we in op de wensen van de sponsors. Deelname wordt beloond want er komt ook een prijs voor het team dat de eindwinnaar is van de 6 wedstrijden.

Hieronder vindt u de verslagen en uitslagen van de sponsorwedstrijden 2016:

Uitslag 1e wedstrijd 2016

Sluit venster 

Golfcenter wint eerste Sponsor Invitatiewedstrijd

Op maandag 4 april 2016 is het golfseizoen voor de Business Club van Golfclub De Hoge Kleij van start gegaan met de eerste Sponsor Invitatiewedstrijd. Het weer was fantastisch en de opkomst met 20 deelnemers zeer goed. Vol enthousiasme gingen 10 teams vanaf 17.00 uur de baan in voor de 9 holes stablefordwedstrijd met aansluitend een borrel en diner.

De grote winnaar van de avond was onze nieuwste sponsor Golfcenter.nl. Hoge Kleij leden Ronald Bauman en Jelle Bauman hebben op 2 april 2016 deze golfspeciaalzaak en webshop geopend en hadden voor alle deelnemers een leuke goodie bag beschikbaar gesteld. Omdat deze ondernemers zelf nog te druk waren om mee te doen hadden ze een speciaal team afgevaardigd: vader Martin Bauman en vriend Robin van Deutekom. Robin speelt in Heren 1 van De Hoge Kleij en is Nederlands Kampioen Matchplay van 2015 en heeft handicap -2,2.

Samen waren ze goed voor gemiddeld 18 stableford punten. Mede dankzij een fantastische ronde van Robin met 4 birdies en 5 parren (31 slagen!) gingen ze naar huis met de wisselbeker en ieder een fles Salentein wijn. En niet onbelangrijk: Bij de volgende wedstrijd op 9 mei is de speciale parkeerplaats voor de winnaars van deze wedstrijd voor hun gereserveerd!

Golfcenter winnaar Sponsor Invitatiewedstrijd 4 april 2016

Martin Bauman en Robin van Deutekom (Golfcenter.nl)

Uitslag teamwedstrijd:
1    Golfcenter.nl
T2  Salentein
T2  ATAG
4     Eikelboom & De Bondt
5     SurCom
6     ULC
7     Marree en Dijxhoorn
8     VODW
9     Rabobank
10   LOS

Birdies:
– Robin van Deutekom (4x)
– Michiel Backus (1x)

Beste bruto score:
– Robin van Deutekom 31 slagen (-4)

 

Uitslag 2e wedstrijd 2016

Sluit venster 

Volkswagen Pon Financial Services wint 2e sponsorwedstrijd

Op maandag 9 mei 2016 is de tweede Sponsor Invitatiewedstrijd van de Business Club van Golfclub De Hoge Kleij gespeeld. Het was een perfecte zomeravond en er is na de wedstrijd op het terras geborreld en gedineerd. Vanaf 16.45 uur gingen 25 deelnemers de baan in.

Het winnende team kwam wederom van een nieuwe sponsor! Taco Koelewijn, Timo Bruinekool en Koos Steenbakkers, van Volkswagen Pon Financial Services, haalden allen een flinke stableford score! Het teamgemiddelde was met 23,67 punten onbereikbaar voor de tegenstanders.

VWPFS wint op Hoge Kleij

Team VWPFS ontvangt de cup van Lodewijk Lohmann

Uitslag teamwedstrijd:
1    Volkswagen Pon Financial Services
2    SurCom 1
3    Rabo
4    ATAG
5     SurCom 2
6     Salentein
7     ABNAMRO MeesPierson
8     VODW
9     LOS
10   Eikelboom & De Bondt

 

 

De prijzen voor de Birdie Cup gingen naar de volgende deelnemers:
– Carl Berlo (2x)
– Erik Eikelboom (1x)
– Diny van Roozendaal (1x)

Uitslag 3e wedstrijd 2016

Sluit venster 

Team SurCom wint 3e Sponsor Invitatiewedstrijd

Op maandag 6 juni 2016 is de derde Sponsor Invitatiewedstrijd van de Business Club van Golfclub De Hoge Kleij gespeeld. Het was wederom een perfecte zomeravond en er is na de wedstrijd op het terras geborreld en gedineerd. Vanaf 16.45 uur gingen 24 deelnemers de baan in. Er werd afgesloten met een diner op het terras.

Het winnende team was SurCom met spelers: Robin de Groot, Richard van Lith, John Gielen en Quint de Groot. Samen haalden ze een gemiddelde stableford score van 18 over 9 holes, mede dankzij 3 birdies!

3e business club wedstrijdUitslag teamwedstrijd:
1     SurCom
2     VODW
T3   LOS
T3   Eikelboom & De Bondt
5     Salentein
6     Rabobank
T7   ABNAMRO MeesPierson
T7   Volkswagen Pon Financial Services

De prijzen voor de Birdie Cup gingen naar 3 spelers:
– 2x John Gielen (SurCom) op hole 1 en 2
– Ber van de Brom (LOS) op hole 8
– Robin de Groot (SurCom) op hole 9

Uitslag 4e wedstrijd 2016

Sluit venster 

SurCom wint ook 4e wedstrijd van de business club

Op maandag 4 juli 2016 was het weer een prachtige dag voor de vierde Sponsor Invitatiewedstrijd op De Hoge Kleij. De baan lag er tiptop bij en het weer was geweldig.

We hadden 5 flights in de baan. De mannen van SurCom waren erop gebrand de beker te verdedigen en hadden er, voorafgaand aan de wedstrijd, al 9 holes opzitten om in te slaan. Of wellicht kwam het door het biertje dat door hen genuttigd werd tussen hole 6 en 7? In ieder geval is de prachtige beker met John Gielen meegegaan. Als team hadden ze een gemiddelde score van 20,25 met een monsterscore van 24 voor John. Gefeliciteerd!

Team Rabobank had gemiddeld 17,33 punten met een goede bijdrage van Cora met 22 punten, team LOS had 14,5 punten, Eikelboom & De Bondt 13 en ABNAMRO MeesPierson 12,25.

Diny heeft de prijsuitreiking zeer vakkundig gedaan en de flessen wijn werden in grote dank aanvaard. Het diner buiten onder de luifel was erg gezellig en rond een uur of 10 ging iedereen weer op pad.

4e business club wedstrijdUitslag teamwedstrijd:
1     SurCom
2     Rabobank
3     LOS
4     Eikelboom & De Bondt
5     ABNAMRO MeesPierson

 

 

 


Birdie Cup

Ondanks de prachtige scores zijn er geen birdies gevallen dus alle vogeltjes zijn weer terug in het nest.

Uitslag 5e wedstrijd 2016

Sluit venster 

Team Rabobank wint 5e sponsorwedstrijd

Op maandag 29 augustus 2016 heeft het team van Rabobank de vijfde Sponsor Invitatiewedstrijd gewonnen op De Hoge Kleij. De baan lag er tiptop bij en het weer was wederom geweldig.

We hadden 7 flights in de baan met totaal 25 deelnemers. Er werd weer goed gescoord.
Dit waren de scores van de top 3: Team Rabobank had gemiddeld 18,5 punten met 4 personen. Erg knap! Team LOS had 18,0 punten en SurCom 16,67 punten.

Lodewijk verzorgde de prijsuitreiking namens de Sponsorcommissie en de beker en de wijn werden in grote dank aanvaard. Het diner buiten onder de luifel was erg gezellig en rond een uur of 10 ging iedereen weer op pad.

Rabobank wint 5e Sponsorwedstrijd business club Hoge KleijUitslag teamwedstrijd:
1     Rabobank
2     Los
3     SurCom
4     Eikelboom & De Bondt
5     ATAG
6     VODW
7     ABNAMRO MeesPierson

 

Birdie Cup Sponsorcommissie Hoge Kleij

Birdie Cup
Ondanks de prachtige scores zijn er net als de vorige wedstrijd geen birdies gevallen. Volgende keer beter, dan is het de laatste kans om deze mooie vogeltjes buit te maken!

 

Uitslag 6e wedstrijd en eindstand 2016

Sluit venster 

Uitslag 6e sponsorwedstrijd en eindstand 2016

Op maandag 29 augustus 2016 heeft het team van SurCom de zesde Sponsor Invitatiewedstrijd gewonnen op De Hoge Kleij. Daarmee heeft SurCom ook de eindoverwinning veilig gesteld. De wisselbeker staat deze winter op hun kantoor in Rhenen!

We hadden 7 flights in de baan met totaal 21 deelnemers. Er werd weer goed gescoord.
Dit waren de scores van de top 3: Team SurCom had gemiddeld 20,6 punten. Team Eikelboom & De Bondt had 16,5 punten en Rabobank scoorde 15,75 punten.

Michiel Backus verzorgde de prijsuitreiking namens de Sponsorcommissie en de beker en de Salentein wijnen werden (door de runner up Eikelboom & De Bondt) in grote dank aanvaard.

SurCom wint 6e Sponsorwedstrijd business club Hoge KleijUitslag teamwedstrijd:
1 SurCom
2 Eikelboom & De Bondt
3 Rabobank
4 VODW
5 Golfcenter
6 Volkswagen Pon Financial Services
7 Salentein

 

 


Birdie Cup Sponsorcommissie Hoge Kleij
Birdie Cup
Er zijn 4 birdies gevallen:
– Cora Rombout (hole 5)
– Tim de Bondt (hole 7)
– John Gielen (hole 9)
– Ronald de Kimpe (hole 8)

De gelukkige winnaars gingen naar huis met dit mooie zilveren vogeltje!

 

 

 

EINDSTAND SPONSOR INVITATIEWEDSTRIJDEN 2016

Na 6 gezellige wedstrijden is de einduitslag van de business club wedstrijden 2016 bekend:
1 SurCom
2 Rabobank
3 Eikelboom & De Bondt
4 LOS
5 VODW
6 Volkswagen Pon Financial Services
7 Salentein
8 ATAG
9 Golfcenter
10 ABNAMRO MeesPierson
11 SurCom 2
12 ULC
13 Marree & Dijxhoorn
T14 Curves
T14 Heineken
T14 Bakker
T14 Herman de Groot
T14 Bekking & Blitz
T14 Multi Vastgoed
T14 Amersfoortse

 

Heeft u nog vragen of interesse om sponsor te worden? Mail dan naar sponsoring@hogekleij.nl 

(Sponsorcommissie)

 

rabobank
marreedijxhoorn2
Bakker Groep
Bekking & Blitz uitgevers
vodw_logo_merlin
Print
ABN Amro MeesPierson
LOS logo nieuw CMYK[1]
De Amersfoortse verzekeringen
wth
Heineken
ATAG
Bodegas Salentein
Curves
HDG_Logo_pos
EikelboomDeBondt
061019_Trilux_Logo (auf schwarz)
Volkswagen Pon Financial Services logo JPG
Golfcenter
teslacom sponsorbord-page-001