Sponsorinformatie

De Hoge Kleij heeft een aantal zeer gerenommeerde sponsors waar wij trots zijn. Zij leveren een welkome bijdrage aan onze vereniging en de mooie baan waar wij met elkaar op mogen golfen.

Topbaan in Midden Nederland
In 2022 heeft De Hoge Kleij maar liefst de negende plek mogen innemen in het klassement van top 10 banen in Nederland. Daarmee staat De Hoge Kleij positief in de belangstelling van golfend Nederland. Belangrijke wedstrijden zoals in 2023 het NGF NK Strokeplay  en de Amersfoortse Golfkampioenschappen worden op De Hoge Kleij gehouden.

Wat bieden wij onze sponsors:
De  sponsorpakketten van De Hoge Kleij  bestaan uit verschillende onderdelen. Denk hierbij aan:

  • Het kunnen beschikken over een ruime hoeveelheid greenfeekaarten om te spelen met relaties;
  • De mogelijkheid van deelname met relaties aan georganiseerde sponsoractiviteiten, sponsorinvitatiewedstrijden en de jaarlijkse sponsorjaardag;
  • Vermelding van logo op diverse uitingen en de mogelijkheid om een eigen branded sponsordag te organiseren.

De Sponsorcommissie
De sponsorcommissie is als het ware uw ‘accountmanager’ binnen de club. De sponsorcommissie onderhoudt het contact tussen de sponsors en de club (bestuur/leden) en tussen de sponsors onderling. Zo organiseren zij diverse bijeenkomsten en wedstrijden voor en met onze sponsors. Ook begeleidt de commissie (indien gewenst) de sponsordagen voor uw bedrijf, zodat u volledig kunt focussen op uw relaties, kunt genieten van de baan en de uitstekende horeca.

Informatiepakket
Heeft u interesse of wilt u informatie over hoe uw organisatie sponsor van De Hoge Kleij kan worden? Stuur dan uw gegevens naar [email protected] en wij nemen contact met u op.
U kunt uiteraard ook bellen met het secretariaat: 033 – 4616944 (keuze 4).

De huidige sponsors van Golfclub De Hoge Kleij
Wilt u meer weten over onze sponsors? Klik dan op het logo om kennis te  nemen van hun bedrijfsactiviteiten.

Clubsponsors