Handicarts

Er zijn negen handicarts beschikbaar. De loods waar de handicarts gestald zijn, ligt vlakbij het clubhuis en dichtbij zijn meerdere voor handicartpashouders gereserveerde parkeerplaatsen beschikbaar.

Via de handicart-terminal kunt u overdag bij de caddiemaster en ’s avonds bij de horeca het gebruik van de cart laten registreren. De tarieven voor het gebruik van de handicart kunt u opvragen bij de caddiemaster.

Leden van De Hoge Kleij hebben geen voorrang boven pashouders van buiten de club. Mindervalide golfers in het bezit van een pas hebben voorrang boven valide spelers.

De Hoge Kleij Clubconsul voor Stichting Handicart is Bob Boerma (06 53427227).

Reserveren

Maximaal een week van tevoren bij de caddiemaster (of bij diens afwezigheid bij het secretariaat). Telefoonnummer: 033 – 4616944 (keuze 1).

De sleutel van de cart èn de stalling haalt u af bij de caddiemaster.
Bij afwezigheid geeft de caddiemaster de sleutels in een enveloppe af aan de bar, waar u deze kunt ophalen. Na terugplaatsen van de handicart kunt u de sleutel inleveren bij de caddiemaster of bij diens afwezigheid bij de horeca of in de brievenbus naast de hoofdingang deponeren.

Wedstrijden

Bij deelname aan een wedstrijd geeft u bij inschrijving aan dat u een handicart wilt gebruiken. Reserveren van de handicart dient u zelf te doen bij de caddiemaster. De wedstrijdleiding reserveert géén handicart voor u.

De sleutels voor de handicarts worden u tegen betaling van het verschuldigde bedrag bij de caddiemaster of de wedstrijdleiding, voor u de baan in gaat uitgereikt. Na afloop dient u deze daar weer in te leveren.