Menu

VODW: sponsor van hole 9

Al meer dan 10 jaar wordt Golfclub De Hoge Kleij gesponsord door VODW. Het is een goede reden voor de sponsorcommissie om met Ronald de Kimpe en Maton Sonnemans, beide partners van VODW, in gesprek te gaan.

Ronald de Kimpe en Maton Sonnemans

Kunnen jullie uitleggen wie of wat is VODW?
De naam VODW staat voor de eerste letter van de achternamen van de 4 oprichters uit 1983 en is van oudsher een marketing adviesbureau. Met nadruk, we zijn geen reclame of PR-bureau! Met onze ruim 100 medewerkers leveren we strategische advies en gespecialiseerde interim professionals  aan grote bedrijven, waarbij we ons richten op waardecreatie door  de ontwikkeling van betere producten, dienstverlening en processen voor de klanten van deze grote bedrijven. Onze deskundigheid richt zich op klantgerichte innovatie en digitale transformatie. Onze aanpak is mensgericht en ondernemend. Dat bereiken we door de samenwerking van medewerkers uit verschillende disciplines in compacte teams (b.v. econometristen, industrieel ontwerpers en bedrijfskundigen). Hierdoor koppelen we analyse met creativiteit en krijgen we data gedreven innovaties. Op dit moment werkt VODW voor nagenoeg alle grote dienstverleners in Nederland, waaronder banken, verzekeraars, telecom en energiebedrijven. Ook werken we steeds meer internationaal. Dat is voor ons ook aanleiding geweest om ons aan te sluiten bij EY.
Sinds deze zomer heten we dan ook EY VODW.

Waarom hebben jullie gekozen voor golfsponsoring bij De Hoge Kleij?
Wij zijn allebei enthousiaste golfers en De Hoge Kleij bevindt zich nagenoeg in onze achtertuin. We zijn in 2005 trouwens begonnen als sponsor van hole 18, de laatste hole voor het clubhuis!

Na de renovatie is ‘onze’ hole de huidige hole 9 geworden. Wij vinden dat we erop vooruit zijn gegaan, immers veel golfers lopen vaak alleen de eerste negen. Wij vinden hole 9 een prachtige hole en extra leuk omdat het een par 4 is, waar je nog wel eens een birdie kan halen. Een echte birdie-hole dus.

(Sponsorcommissie)

 


Datum geplaatst: 13 september 2018

← Terug naar nieuws-overzicht