Menu

Update Corona virus en beleid De Hoge Kleij d.d. 12 maart 2020

Golfclub De Hoge Kleij volgt, net als het NGF, de adviezen van het RIVM, NOC*NSF en het ministerie van Buitenlandse zaken. De actuele informatie van NOC*NSF vindt u hier.

Dit betekent dat we tot nader order alle wedstrijden afgelasten. Wat dit betekent voor de competitie is nog niet duidelijk. 
Wel is al besloten om alle NGF activiteiten tot en met 31 maart a.s. af te gelasten. Dat betekent, dat de hoofdklassewedstrijden op 21 en 28 maart a.s. geannuleerd zijn, net als de eerste speelronde van de Dames Dinsdag competitie op 31 maart. Er is in principe maar één reservedag per afdeling en dit besluit betekent dus voor de hoofdklasse eventueel een inhaalslag. Het is desondanks nog steeds te vroeg voor de Competitie Commissie om een beslissing te nemen over de afgelasting van de gehele competitie. Maar het moge duidelijk zijn dat de kans dat de NGF Competitie kan doorgaan steeds kleiner wordt.

Het staat u vrij om ‘vrij’ te golfen. Ook gaan de trainingen voor jeugd en volwassenen in principe gewoon door. Nogmaals adviseren iedereen (vooral in het clubhuis) gepaste afstand van elkaar te bewaren, geen handen te schudden en alle andere hygiënevoorschriften te hanteren. 

We vragen u vriendelijk doch dringend niet naar de golfclub te komen als een van de volgende gevallen van toepassing is: 

– u bent huisgenoot van een bewezen COVID-19 patiënt;
– u bent zelf COVID-19 patiënt;
– u heeft klachten die duiden op griep (koorts > 38°C, met luchtwegklachten);
– u bent de afgelopen 14 dagen in een land of /regio met wijdverspreid voorkomen geweest, dit betreft: China (inclusief Hong Kong en Macau), Singapore, Zuid-Korea en Iran en in Noord-Italië de provincies Lombardije, Veneto, Emiglia Romagna, Piëmonte, Aosta-vallei, Trentino-Zuid-Tirol, Friuli-Julisch-Venetië en Ligurië.

Als dit alles niet op u van toepassing is, wensen we u veel golfplezier.

We blijven de situatie op de voet volgen en als het snel nodig is,  passen we onze maatregelen aan. Bovenstaande is dus onder voorbehoud, status 12 maart 2020. Blijf de website dus in de gaten houden!

(Het Bestuur)

← Terug naar nieuws-overzicht