Menu

Tijdpad voor WHS

De NGF heeft een planning afgegeven voor de transitie naar het WHS-systeem. De transitie duurt van 16 december tot 1 maart 2021. De data zijn onder voorbehoud.

Migratie:
De migratie start op woensdag 16 december. Vanaf die dag is het niet meer mogelijk om Q-scores in te voeren. Ook andere handicapaanpassingen kunnen niet meer doorgevoerd worden. De jaarlijkse herziening vindt bijvoorbeeld deze keer niet plaats. Scores die na 16 december worden ingevoerd komen wel in een wachtrij en worden vanaf 4 januari verwerkt. Scores van vóór 16 december kunnen niet meer verwerkt worden.

Dubbele Handicap
Na 4 januari zal zowel de WHS-handicap als de EGA-handicap worden getoond in de Golf.nl app en MijnHogeKleij. Spelers kunnen dan ook de (maximaal) 20 scores zien waarop de WHS-handicap is gebaseerd. Vanaf 4 januari worden scores ook weer gewoon verwerkt

Go Live WHS
Vanaf 1 maart zal alleen het WHS-systeem actief zijn. Per deze datum gelden ook de nieuwe handicaptabellen, o.a. met de 9-holes course handicap voor categorie 1 spelers.

Qualifying scores en handicap tijdens de transitie

Meer informatie over het WHS is te vinden op ngf.nl/whs en op de website van De Hoge Kleij of stuur een mailtje naar handicapcommissiehogekleij@gmail.com.

 


Datum geplaatst: 27 november 2020

← Terug naar nieuws-overzicht