Menu

Persbericht – Let’s Golf Girlz

Graag alle aandacht voor meisjes tussen de 6 en 17 jaar oud!! Zaterdag 7 juli 2018 organiseren wij (Maaike Naafs en Madeleine Sprik) op Golfclub de Hoge Kleij een hele gave en leuke meidendag. Deze dag staat in het teken van pleziergezelligheid en golf. Als je nog nooit hebt gegolft is dit een perfect dag om met golf in aanraking te komen. Wij vinden het erg belangrijk dat meisjes zien en meemaken hoe leuk golf is.

Deze dag heeft daarom verschillende onderdelen en is mogelijk voor iedereen. Je kunt je namelijk inschrijven voor verschillende categorie├źn.

Categorie 1: 18 holes teamwedstrijd, spelvorm texasscramble (inschrijven als team van 3 a 4 meiden met een handicap tussen de 0 en 20).

Categorie 2: 9 holes teamwedstrijd, spelvorm texassramble (Inschrijven als team van 3 a 4 meiden met een handicap tussen de 20/45).

Categorie 3Fun Factory. Hierbij zijn er verschillende onderdelen die gerelateerd zijn aan golf, maar ook gaan we leuke meiden dingen doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tasjes maken, een schilderij maken, een make-up workshop en een modeshow met fotoshoot!!

Voor iedereen zijn er leuke prijzen te verdienen. Ook krijgt iedereen een goodiebag met meiden- en golfspulletjes. Deze goodiebag wordt mede mogelijk gemaakt door ICI Paris, GolfDiva, Golfcenter,De Golfballenman en de NGF.

Als je deze dag niet wilt missen, schrijf je dan meteen in, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij!

Voor deze hele dag vragen wij een kleine bijdrage van 10 euro per persoon.

Je kunt je inschrijven via het volgende mailadres girlzgolf@hogekleij.nl . Voor leuke updates en een overzicht van wie zich heeft ingeschreven; kijk dan op onze Facebookpagina.

← Terug naar nieuws-overzicht