Menu

Ons lustrumjaar afsluiten met dank

Dankbaarheid

December is traditioneel de maand van reflectie op het voorbije jaar. Wat het komende jaar beter zou kunnen laat zich makkelijk raden. Het lijstje om mee te nemen naar 2021 zou wel eens verassingen kunnen bevatten. Stijgers met stip zijn bij mij de waardering voor collega’s en het naar kantoor mogen gaan. Maar zeker niet meer iedere dag. Hoe fijn het is om met vrienden in een veel te drukke kroeg te staan. Uit eten. De cruciale rol van horeca in mijn leven en het besef dat hun voortbestaan niet vanzelfsprekend is.

Dankbaarheid juist voor alle ondernemers die, ondanks de moeilijke maanden bereid waren om ons golf-lustrumjaar te steunen met gratis kaas, bubbels, golf artikelen, ski’s, super-lekkere-en-toch-betaalbare-clubhuis-menu’s, lustrumdrankjes en niet te vergeten: hun tijd en energie.

Op deze plek wil ik, als commissievoorzitter mede namens de hele lustrumcommissie alle sponsoren andermaal bijzonder danken voor hun bijdrage aan de spaarzame lustrum-activiteiten waarbij we ‘samen-zijn’ met verhoogde intensiteit konden vieren.

Fijn ook om een aantal unieke “in het bijzonder voor Hoge Kleij leden” decemberacties onder de aandacht te brengen. Laten we elkaar steunen. Met de vurige hoop straks, in betere tijden met nog meer bewustwording elkaars bestaan te kunnen vieren.

Celebrate good times!

De lustrum commissie bedankt:

Champagnist
Kaaswinkel ’t Oude Ambacht
De Lange Slag Catering (Patrick en team)
Geurtsen Wijnimport
Delphindoorski Ermelo
Motex

En verder de vele bedrijven die onze prijzenpot zo lekker vol maakten en de vele mensen die ons werk zo leuk en licht maakten!

Twee van onze sponsoren brengen graag een eindejaarsaanbieding onder uw aandacht:

  1. Champagnist heeft, na de champagneproeverij in de baan, nog 2 eindejaarsacties voor leden:
    1. 10% korting op al uw bestellingen met kortingscode “klei”,
    2. en een gratis wijnadvies voor uw (kerst)diner. Dus neem gerust contact op!
  2. En via deze link kunt u mooie wijnen bestellen tegen mooie prijzen via Geurtsen Wijnimport, waarvan de opbrengst naar de Voedselbank gaat dit jaar

Evelijn Leemreis, 
voorzitter Lustrumcommissie 2020


Datum geplaatst: 17 december 2020

← Terug naar nieuws-overzicht