Menu

Greenkeepers

In 1985 werd De Hoge Kleij opgericht, de baan werd aangelegd en vanzelfsprekend werden er de nodige greenkeepers in dienst genomen. Onder leiding van eerst John van Hoesen en later Thor Stulemeijer werd onze baan uitstekend onderhouden.

Er waren veel redenen om na de succesvolle baanrenovatie van een jaar of tien geleden het onderhoud uit te besteden aan de aannemer die ook de renovatie uitgevoerd had. Met de firma De Ridder werd een langjarige overeenkomst afgesloten die na drie jaar werd opengebroken en verlengd.
Inmiddels is het logo van De Ridder al bijna negen jaar zichtbaar op onze club. Zowel het reguliere onderhoud als de extra werkzaamheden en de verbeteringen aan de baan worden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Het was afgelopen woensdag een mooie dag. Na een periode van veelvuldig overleg heeft de directie van BV De Hoge Kleij een nieuwe meerjarige overeenkomst met De Ridder getekend.
Het onderhoud was goed de afgelopen jaren maar natuurlijk was er ook hier ruimte voor verdere verbetering. Naast een aantal werkzaamheden die we tot dusver als meerwerk hebben opgedragen en we nu in de overeenkomst hebben opgenomen zullen we de komende jaren gaan profiteren van een grotere bezetting.
Dat betekent concreet dat er meer tijd is voor onderhoud. Een voorbeeld daarvan is dat we een grote kwaliteitsslag kunnen maken doordat we vanaf komend seizoen de greens met de hand zullen gaan maaien.

We kijken uit naar een voortzetting van de uiterst plezierige samenwerking.

Joost Sträter
Baancommissaris


Datum geplaatst: 14 oktober 2020

← Terug naar nieuws-overzicht