Menu

Externe trainingsstage jeugd

Eerste externe trainingsstage van de jeugd is een feit.

Een van de doelstellingen van de jeugdcommissie is om de toonaangevende jeugdopleiding in de regio te zijn.

Op de langere termijn willen we er naartoe werken om: 

  1. De leukste recreatieve jeugdopleiding te zijn voor kinderen die golf vooral leuk vinden.
  2. Golf extra” te organiseren voor kinderen die iets extra’s willen, extra (competitie)trainingen, spelen van competitie en het volgen van een aantal externe trainingsstages zoals deze op de video (onderaan dit bericht) te zien is.
  3. Een topgolfopleiding waarin getalenteerde jeugd van De Hoge Kleij een topgolfopleiding geniet, waarin ze meerdere keren in de week begeleiding krijgen op alle prestatie bepalende gebieden (fysiek, techniek, tactiek, mentaal en materiaal)

Afgelopen zondag was de eerste externe trainingsstage onder begeleiding van onze headpro Wiebe die geassisteerd werd door jeugdcommissielid Alex van Goor.

De training heeft plaats gevonden op The Links Valley waar we fantastisch ontvangen zijn. Het weer was prachtig, de kids hebben geweldig gespeeld en uren getraind op ontzettend geonduleerde greens en op de toptracers.

De range op The Links Valley is uitgerust met op iedere mat een scherm waar je op kan zien hoe ver je slaat, waar je wedstrijden op kan spelen en waar je ontzettend gave challenges op kan doen zoals een closest to the pin.

Voor de volgende trainingsstage gaan we op zoek naar een par 3 baan waar het streven is om minimaal 36 holes op de par 3 baan te spelen. Mochten jullie ideeën of contacten hebben neem gerust contact op met Wiebe.

Op naar een fijn seizoen!

Wiebe Giesen
Headprofessional Golfschool De Hoge Kleij


Datum geplaatst: 1 maart 2021

← Terug naar nieuws-overzicht