Menu

De Hoge Kleij 1- Broekpolder 1

Zaterdag 28 april speelden ons Heren 1 op de Noord Nederlandse tegen Broekpolder. Ook speelden Axel Andriessen en Maurits van der Klift deze dag weer mee.

De Foursomes
Onze 1ste foursome bestond uit Bob Geurts en Jeroen Schouten. Zij speelden as tegen Henry Lai en Brayan Schrage. Pieter Hendriks en Pieter Bijnen wonnen met 1up van Timo Thans en Roelof Rijnhout en Axel Andriessen en Maurits van der Klift verloren helaas met 4/2 van Thomas Tsiafitsas en Hidde Kats. Met een stand van 3-3 gingen ze aan de lunch. Deze stand bood volop mogelijkheden om in de singles toe te slaan.

De Singles
Bob Geurts had een leuke uitdaging tegen Henry Lai. De strijd ging lang gelijk op, maar Lai nam de leiding waardoor Bob 2 down kwam te staan. Bob was er wel klaar mee. Op hole 16 pakte hij zijn driver en sloeg de bal meteen op de green, Lai verdwaasd achter zich te latend. Lai was zo van slag dat Bob de hele partij naar zich toe kon trekken en met 2up won. Pieter Hendriks kon het tij helaas niet keren en hij verloor met 2/1. Jeroen was als vanouds, stond de gehele partij voor en wist met 3/2 te winnen. Pieter Bijnen en Maurits hadden het wat moeilijker en hadden ook wat pech. Ze verloren beiden met 4/3. Axel hield lang vol. Helaas verloor hij de 17de hole en ook de winst ging aan zijn neus voorbij. Hij verloor met 2/1. Helaas 7-11 verloren. Maar er kunnen nog gekke dingen gebeuren, dus kom volgende week zaterdag allemaal naar de Goyer om onze heren te steunen. Zij spelen dan tegen de Eindhovensche die er alles aan zullen doen om van de voorlaatste plaats af te komen.

Graag willen we onze toeschouwers, onze caddies en niet in de laatste plaats onze sponsoren ATAG en Pon Volkswagen dealer Amersfoort bedanken voor hun steun!


Datum geplaatst: 30 april 2018

← Terug naar nieuws-overzicht