Menu

Competitie Heren 1 – Noord Nederlandse 1

Zaterdag speelden we lekker dichtbij op de Hilversumsche die volop in de verbouwing zitten i.v.m. het nieuwe clubhuis. Wat ons betreft is dat helemaal niet nodig. Het oude clubhuis is zo gezellig en knus en heeft pas sfeer. Ok, maar nu de wedstrijd.

Op 1 Robin van Deutekom samen met Pieter Hendriks. Zij begonnen de foursomes sterk en wonnen dan ook met 3&1. Ons tweede koppel, “groentje” Jeroen Schouten – die zich goed weet te weren in de hoofdklasse – samen met Bob Geurts, 2 jonge honden die hun mannetje weten te staan wonnen met 4&2. Op 3 Pieter Bijnen met Bruce Lancaster. Ook zij hebben hard gestreden maar verloren helaas met 4&3.

In de singles begon Robin meteen met na 3 holes 3 up te staan. De stand liep nog even terug, maar uiteindelijk won Robin met duidelijke cijfers 4&3. Bob stond ook weer goed te spelen. Met name het “scheppen” uit de bunker bracht hem tot grote hoogte. Hij won met 3&2. Jeroen maakte het nog even spannend, maar door zijn goede spel wist ook hij op de 18e de punten binnen te halen. Pieter Hendriks staat liever gewoon wat achter, dan heeft hij een doel om voor te spelen. De beide captains waren ook gewaagd aan elkaar. Maurits dacht de pot binnen te halen, maar Pieter stak daar toch even een stokje voor door mooi te winnen met 1 up. Bruce had wat pech. Hij speelde niet verkeerd, maar als je tegenstander net iets beter is houd het op. Hij verloor 4&3. Pieter B. had het zwaar vandaag. Even niet zijn dag, hij verloor met 6&5.

Gelukkig was Johan er weer! Alle spelers van de Hoofdklasse gingen ook meteen naar hem toe om hem welkom te heten. Alle supporters dank dat jullie er waren. Dit wordt zeer op prijs gesteld. Dank ook aan onze sponsoren ATAG en Pon Dealer Amersfoort!

Volgende week spelen we op de Eindhovensche tegen de Hilversumsche. We hopen iedereen daar weer te zien.

Madeleine Sprik
Manager Heren 1


Datum geplaatst: 4 april 2018

← Terug naar nieuws-overzicht