Menu

Competitie Heren 1 Hoofdklasse

De spits is er af! Bij gastclub Broekpolder gingen we zaterdag 24 april van start tegen Prise d’Eau, een team dat gepromoveerd is vanuit de 1ste klasse. Ook een jong team, waarvan de jongste speler 15 jaar is.

In de ochtend werden de foursomes gespeeld. Als eersten startten Bob Geurts en Jeroen Schouten, gevolgd door Pieter Bijnen en Pieter Hendriks en als laatsten startten Richard Bradley en Axel Andriessen. Axel, 19 jaar jong, die op het laatst inviel voor Bruce Lancaster die wegens omstandigheden helaas niet mee kon spelen, maakte zijn debuut bij “de grote mannen”. De ochtend was nog even wennen voor dit gelegenheidsduo. Ze gingen dan ook met 6&5 ten onder. Bob en Jeroen wonnen met 3&1 en Pieter en Pieter wonnen met 1 up. Met een 4-2 voorsprong konden de heren gaan lunchen.

De middag (singles) werd een heel ander verhaal. Bob liet meteen even zien wat de bedoeling was en won met 4&3. Ook Jeroen en Pieter H wisten te winnen al maakten zij het nogal spannend door hun partij op de 18e en 17e hole naar zich toe te trekken. Maar dan Axel, lekker rustig achterin spelend met alle aandacht voor in het veld. Hij wist Sander Leenaars met maar liefs 3&2 te verslaan. Top Axel je hebt je kranig geweerd!

 

 

 

 

 

 

V.l.n.r. Bob Geurts, Robin Swane (coach), Richard Bradley, Pieter Bijnen, Axel Andriessen, Pieter Hendriks en Jeroen Schouten

Dank aan de supporters voor hun steun. Zaterdag spelen we op de Hilversumsche tegen Noord-Nederlandsche, waar we hopen vele toeschouwers te mogen begroeten.

Madeleine Sprik, Manager Heren 1

 


Datum geplaatst: 29 maart 2018

← Terug naar nieuws-overzicht