Menu

Bob Geurts: second stage, dag 3

De derde dag van dit vierdaagse toernooi is aangebroken. De eerste twee dagen speelt Bob met de Schotse David Rudd en met Engelsman Brandon Robinson Thompson. Daar waar de eerste twee dagen de startlijst door de Tour wordt bepaald, wordt er dag drie op stand in het toernooi gestart.

Dag 3 spelen we met met Filip Jinglöv uit Zweden en Gudmundur Kristjanson uit IJsland. Twee goede golfers waarvan laatstgenoemde op de Challenge Tour speelt.

Bob scoort vandaag minder dan de eerste twee dagen. Eigenlijk slaat hij maar twee mindere ballen, die hem vijf slagen kosten en vielen er een stuk minder putts dan de dagen daarvoor.

Als als als … is dan wat je gemakkelijk kunt denken. Bob niet. Morgen knallen is alweer de focus. Wat geweest is meenemen als leerschool en de focus op wat komen gaat. It ain’t over till the fat lady sings!
En als we goed terugkijken dan kunnen we constateren dat Bob erg sterk van de tee was en zijn korte spel weer ontzettend consistent.
Morgen nog wat scherper approachen en zorgen dat de putter aan is.

Wat gaaf om te zien hoe Bob zijn sport beleeft. Thuis gekomen voert hij zijn statistieken in, maakt hij zijn golftas voor de volgende dag klaar, vult hij de pinposities van de volgende dag in en schakelt hij over in rust modus.

Wil je nog ballen slaan Bob? Nee, ik weet wat ik moet doen en heb zin in morgen.

Op naar dag 4!

(Wiebe Giesen)

 


Datum geplaatst: 5 november 2022

← Terug naar nieuws-overzicht