Menu

Bob Geurts: second stage, dag 1


Na een ontbijtje en wat fysieke opwarming in het appartement vertrekken Bob en Wiebe ruim 1,5 uur voorafgaande aan de starttijd naar de baan. Een goede voorbereiding is het halve werk. Bob heeft op de baan ongeveer een uur nodig om zich voor te bereiden.
Een aantal putt drills, een relatief korte range sessie, nog wat korte schoten rondom de green en omdat er nog wat tijd over is nog wat putts.

Bob start goed, slaat een ijzer op hole 1 daar waar je met een aanvallende lijn met de driver van deze par 5 ook een lange par 4 kunt maken.
De helft van de spelers die aanvallend spelen worden beloond. De andere helft moet zoeken en veel van die spelers nemen een relief. Van de spelers die goed liggen gaan meerdere nog steeds niet naar de green. Zeker met deze wind heeft Bob een goede keuze gemaakt. Na zijn ijzer legt hij op, slaat hij een ijzer 9 op 2,5 meter en mist zijn eerste putt voor birdie.

De eerste negen speelt Bob zeer degelijk. Weinig risico, weinig fouten en met één birdie en een bogey komt hij in de turn door met level par. Op de tweede negen speelde Bob goed. Met vijf birdies en een prachtige pitch in voor eagle op de 15e maakt hij -6 voor een totaal van -6.

Bob is blij met dag 1 en realiseerde zich maar al te goed dat dag 1 het begin is en dat we morgen beginnen met een van de drie nog te spelen rondes.

Volg Bob via de website van de DP WORLD TOUR (Europese Tour):
https://www.europeantour.com/dpworld-tour/second-stage-2022-x6722/results?round=4

(Wiebe Giesen)


Datum geplaatst: 3 november 2022

← Terug naar nieuws-overzicht