Menu

Bericht van Nationaal Golf Magazine

Beste golfvrienden,

Het zijn moeilijke tijden voor golfers, golfclubs en golfbanen. Natuurlijk, er komt een einde aan deze crisis, aan de maatregelen die het kabinet heeft genomen tegen verdere verspreiding van het Corona-virus. Dat is ook het moment waarop de golfbanen de poorten weer kunnen openen.

Al bijna achttien jaar zijn de golfers in Nederland gewend aan het feit dat ze ons Nationaal Golfmagazine kunnen vinden en lezen op de golfbanen in ons land. Dat is momenteel onmogelijk, en dat maakt het ook voor ons een rare tijd.

Kunnen wij ondanks deze intelligente lockdown toch de golfers bereiken? Daarover hebben we bij Nationaal Golfmagazine de afgelopen weken veel nagedacht. Helemaal niets doen, was voor ons geen optie. Dit zijn de weken waarin het golfseizoen echt loskomt, en daar hoort ons magazine deel van uit te maken.

We hebben dit dilemma opgelost door een digitale editie te maken. Die is, al zeggen we het zelf, zeer de moeite waard geworden. Nee, geen echt golfnieuws. Geen toernooien, geen verhalen van spelers, geen competitie. Maar we springen wel in op de actualiteit. Vele aspecten van deze Corona-crisis komen aan bod. We kijken naar de gevolgen, de huidige situatie, en de toekomst. Daarbij komen veel mensen aan het woord met interessante verhalen.

Daarmee kun je zeggen dat wij ons werk hebben gedaan om de golfwereld in deze moeilijke tijd te verbinden. Maar we vinden niet dat onze taak hier ophoudt.

Wíj́ sturen de digitale editie van Nationaal Golfmagazine naar de vele duizenden golfers in onze database. Zodat ze contact houden met de sport. Zodat golf op het netvlies en in de gedachten blijft. En zodat de golfers straks weer gretig én geïnformeerd de baan in kunnen als dat mag.

En wat kunt ú doen om ons te helpen? Om uw sport onder de aandacht te houden van al die tienduizenden golfers? Het antwoord is simpel, en waarschijnlijk zelfs een kleine moeite: verspreid ons digitale magazine onder úw leden, onder úw relaties. Net zoals onze adverteerders dat al doen met hun klantenbestand. Sámen bereiken we al die honderdduizenden golfers in Nederland.

En dát is toch wel het gevoel van deze tijd: dat we het sámen moeten doen…

Wij hopen op jullie medewerking, en zijn uiteraard bereikbaar voor vragen en suggesties.

Hieronder vindt u de link naar het digitale magazine.

https://www.nationaalgolfmagazine.nl/reader/26260

Blijf gezond, blijf veilig, en we zien elkaar hopelijk snel weer op de golfbaan.

Hartelijke groeten van het team Nationaal Golfmagazine

Eric Korver
Richard van Stralen

← Terug naar nieuws-overzicht