Menu

Bent u al lid van de Club van 100?

In januari 2018 is de Club van 100 van Golfclub De Hoge Kleij opgericht. Als Club van 100 willen we geld inzamelen voor; -het opzetten en/of verbeteren van onze mooie trainingsaccommodatie, activiteiten voor talentvolle spelers en speelsters, het faciliteren van trainingen en het financieel mogelijk maken van (top)sport. De keuzes van de bestedingsdoelen worden door het bestuur van de Club van 100 geïnitieerd. Het bestuur wordt hierin bijgestaan door de coaches van de Hoge Kleij Golf Academy.

De bijdrage voor de Club van 100 bedraagt € 100,- per jaar. Hiervoor krijgt u veel extra’s, zoals:

Ook ontvangt u een uitnodiging voor de Club van 100 borrel tijdens de thuiswedstrijd van Heren 1. Deze borrel vond dit jaar plaats op zaterdag 14 april. Een prachtig lentezonnetje en Nederlands topgolf lonkte menig lid naar de baan om van elkaar, het mooie golfspel en het heerlijke weer te genieten. Tussen de bedrijven door (gastheer zijn heeft zo zijn verplichtingen) kwamen de jongens uit Heren 1 bij onze tafel staan om met de Club van 100 leden te praten. Dan blijkt dat spelers met een plus handicap toch wel heel anders tegen het golfspel aankijken en heel wat meer tijd investeren in trainen/oefenen.

De Club van 100 heeft inmiddels een 60-tal leden en onze doelstelling (100) lijkt haalbaar voor het eerste jaar. Dat is een mooi resultaat, maar we zijn er nog niet. Overweegt u lid te worden of weet u nog iemand in uw omgeving die lid zou willen worden, laat u het ons dan weten?

Nadere informatie en het aanmeldingsformulier (schenkingsakte) kunt u vinden op de website onder de kop BEZOEKERS. Wanneer u dan scrolt naar CLUB VAN 100 vindt u de informatie en het aanmeldingsformulier (schenkingsakte). Ook bij Marieke Verdouw kunt u de informatie en het aanmeldingsformulier ophalen. Een ingevuld en ondertekend aanmeldingsformulier (schenkingsakte) kunt u deponeren in de brievenbus van de Club van 100 in de hal van het clubhuis of mailen aan clubvan100@hogekleij.nl.

Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen via de mail (clubvan100@hogekleij.nl) of ons aanspreken op de club.

Wij hopen vele nieuwe leden te mogen begroeten!

Bestuur Club van 100

Hans Lomans, Madeleine Sprik en Marion ter Beek

 


Datum geplaatst: 11 mei 2018

← Terug naar nieuws-overzicht