Menu

Aan alle goede dingen komt een eind …

Vanmorgen ontvingen wij bijgaand persbericht van de Firma De Ridder.  Vincent feliciteren wij vanzelfsprekend met de mooie stap die hij gaat maken. We vinden het jammer dat hij gaat, maar we weten tenminste zeker dat hij verantwoordelijk blijft voor De Hoge Kleij. Dat hij er niet dagelijks meer zal zijn, doet daar niets aan af.

We houden u op de hoogte van de samenstelling van het team van greenkeepers

Het Bestuur

*********************************

P E R S B E R I C H T

Vertrek Gerard Schoenaker, projectleider golf bij De Ridder BV

– Gerard Schoenaker draagt stokje over aan Vincent de Vries –

Afgelopen 4 oktober was hij 8 jaar in dienst bij De Ridder. En nu is het vertrek daar. Gerard Schoenaker verlaat De Ridder en gaat aan de slag bij De Groenmakers in Doetinchem; veel dichter bij zijn huis in Eibergen. Gerard: “Ik heb een echt De Ridder hart, maar na zoveel jaar heeft de afstand het gewonnen. Ik ga dichter bij huis werken, na een aantal zeer mooie jaren bij De Ridder te hebben gewerkt.” Gerard heeft meegeholpen aan de verdere professionalisering van De Ridder op het gebied van golf. Mede door zijn inzet is het aantal banen dat De Ridder in onderhoud heeft, gegroeid naar 14 banen op dit moment. 

Een vakidioot met enorm veel kennis
Directeur Frank de Ridder vindt het vertrek van Gerard erg jammer. Frank: “We gaan hem zeker missen. Naast een hele prettige collega is Gerard een vakidioot, met enorm veel kennis. We bedanken hem uiteraard voor de belangrijke rol die hij de afgelopen jaren bij De Ridder heeft gespeeld en wensen hem alle goeds voor de toekomst. Zowel privé als zakelijk.”

Vincent de Vries is nieuwe projectleider golf

Vincent de Vries neemt het stokje over van Gerard Schoenaker per 1 januari 2019. Vincent (Greenkeeper of the Year 2016) heeft nu, naast dat hij hoofdgreenkeeper van De Hoge Kleij is, al een paar andere golfbanen van De Ridder onder zijn hoede. Ook is Vincent als kwaliteitsfunctionaris, de spil voor de monitoring van de speltechnische en cultuurtechnische aspecten van alle banen die De Ridder in onderhoud heeft. Vincent en Gerard werkten al jaren samen bij het ontwikkelen van methodes om straks chemievrij golfbanen te kunnen beheren. Vincent: “Ontzettend jammer dat Gerard ons gaat verlaten. We verliezen iemand met heel veel verstand van zaken en een prettig mens. Ik heb veel zin om deze nieuwe rol te vervullen en mijn steentje bij te dragen om De Ridder nóg beter te maken op het gebied van golf.”
Frank de Ridder heeft alle vertrouwen in Vincent. “Met zijn passie voor en kennis van het greenkeepersvak, kan het niet anders dan dat Vincent deze nieuwe rol met verve gaat vervullen.”

Profiel Vincent de Vries

 E I N D E      P E R S B E R I C H T

*************************************************

 

 

 

 

 

 

← Terug naar nieuws-overzicht