Menu

Golfschool De Hoge Kleij

Welkom op de webpagina van Golfschool De Hoge Kleij. 

Golfschool De Hoge Kleij is eind 2017 opgericht om de leden en gasten van De Hoge Kleij nog beter te kunnen bedienen.

Onze Visie

Als golfprofessionals geloven wij dat golf een sport is, waarbij naast de verschillende golftechnieken, fysiek en mentale training onderdeel zijn van de ontwikkeling van een golfer.

Wij streven ernaar om een langdurige relatie op te bouwen met een speler waarbij het coachen van de verschillende onderdelen speler specifiek aan bod komt.

Voor wie?

De coaches van Golfschool De Hoge Kleij zijn er voor iedereen, van jong tot oud, van beginner tot (tour)professional, van lid tot niet-leden.

Met ruime ervaring in lesgeven, stellen wij onszelf als doel iedereen te enthousiasmeren en te stimuleren om zo goed mogelijk te worden in golf.

Beide professionals geven privé- en groepslessen. De golfcursussen worden gegeven aan de hand van het 9-stappen plan van de NGF.

Persoonlijke aanpak

Maak samen met onze pro’s een plan om aan uw spel te werken! Door middel van een spel-analyse van 9 holes komen uw sterke en zwakke punten aan het licht. Samen met uw pro naar keuze maakt u een gericht trainingsprogramma, waardoor u efficiënt aan uw spel kunt werken.

Tijdens de baanles beoordelen we uw spel aan de hand van de 5 pilaren van TotalGolf: Short Game, Full Swing, Putting, Fysiek en Course management.

Aan de hand van Total-Golf, worden de verschillende onderdelen, pitch, wedge slag, bunkerslag, chippen en lob-shot getest en verbeterd.

Voelt u zich fysiek beperkt? Wij kijken graag samen met een bewegingsdeskundige welke aanpassing er nodig zijn om het maximale uit de speler te halen.

 

 

Tarieven                                

ALGEMENE VOORWAARDEN GOLFSCHOOL DE HOGE KLEIJ

1 persoon

25 minuten €27,50

50 minuten €55,- 

niet-leden *

2 personen

25 minuten €30,- 

50 minuten €60,-

3 personen

50 minuten €66,-

4 personen

50 minuten €70,-

* Niet-leden die een driving range abonnement hebben hoeven niet de €5,- dagfee (matgeld) te betalen.

Indien u de afspraak binnen 48 uur annuleert worden de kosten doorberekend. Bedragen zijn per persoon, inclusief BTW.

Speciale aanbieding leskaarten

Bij afname van een leskaart (10 lessen) en betaling vooraf, krijgt u 1 les gratis.  
Leden betalen dan € 275,- (per persoon en exclusief 11  keer dagfee voor oefenfaciliteiten voor niet-leden) 

 

Team

robert

Robert van Kranen

Golfprofessional

PGA Holland Class A
telefoon: 06 53 83 00 36
mail: golf@robertvankranen.nl

Begonnen in Nunspeet als amateur in 1988. PGA Holland class A sinds 1994, gewerkt op de Wageningse, de Nunspeetse, 11 jaar op Harderwold en al bijna 15 jaar verbonden aan De Hoge Kleij.
Robert is naast een technisch ervaren pro ook een echte clubpro en is altijd zeer begaan met" de mens als golfer", heeft altijd een luisterend oor voor de medemens, hetgeen hem tot een complete pro maakt, ongeacht welk niveau iemand heeft!

Jochem

Jochem Burghouts

Golfprofessional

PGA Pro sinds 2005 (PGA Class AAA)
telefoon: 0621502786
mail: jochemburghouts@hotmail.com

Clubs: The Duke (voorheen Hooge Vorssel), Stippelberg, Noordwijkse Golfclub

Ervaring: 4 jaar Coach Dames 1 en 2 Noordwijkse Golfclub. Dames 1 Landskampioen Hoofdklasse in 2015 en 2018, Dames 2 Landskampioen Reserve Hoofdklasse in 2016, 2017 en 2018.

Specialisaties: Putten, Short Game en Trainingsmethodiek.

golf 102

Marco Dijkema

Golfprofessional

PGA Pro Class AAA sinds 2000
telefoon: 06-54200881
mail: dijkema@kpnmail.nl

Clubs: Golfclub Anderstein, The Duke, De Goyer waarvan de laatste 9 jaar met zijn eigen MD Golf Academy bij Schaerweijde Golf.

Ervaring: werkt met video-golf-analyses, spreekt deze in en verstuurt daarna per email naar de lesklant. Gaat jaarlijks naar Amerika om met de beste golfcoaches van Amerika te werken, voor de nieuwste lestechnieken. O.a. David Leadbetter, Mike Bender, Mike Adams, Mark Sweeny, Pete Cowen en Sean Folley

Specialisaties: Video-analyse en short game

Cees_Dorrestein

Cees Dorrestein

Golfprofessional

PGA Holland Class A
telefoon: 06-20964764
mail: cwdorrestein@hotmail.com

Boek een les

Voorlopig kunt u de inloggegevens van de Hoge Kleij website nog niet gebruiken en moet u een apart account aanmaken voor het boeken van een les. Voor alle pro’s kunt u hetzelfde account gebruiken. Reserveren kan ook vanaf elke tablet of smartphone, download hiervoor ook de gratis iGolfinstructor app in de Appstore of Google Play Store.

Boek een les bij Robert van Kranen

Boek een les bij Cees Dorresteijn

Betaling geschiedt per pin of overboeking. 

Foto-album Golf Academy